علیرضا ساوری در نشست کارگروه ویژه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد شهری در فرمانداری شهرستان چابهار اظهار داشت: ایجاد شغل، ارائه امکانات رفاهی در روستاها می تواند از رشد حاشیه نشینی در شهرها جلوگیری کند.
وی خواستار توانمندسازی حداقل 30 روستای شهرستان چابهار از نظر اشتغال و ارائه امکانات بهداشتی، آموزشی، آب، برق و طرح هادی شد.
وی افزود: امکانات چابهار متناسب با جایگاه و نام و آوازه اقتصادی و تجاری آن نیست و جای تاسف است که بیش از 50 درصد جمعیت شهر چابهار حاشیه نشین باشد.
وی گفت: توانمندسازی مناطق حاشیه نشینی و جلوگیری از رشد حاشیه از اقدامات مهمی است که مسئولان شهرستان چابهار باید انجام دهند.
وی گفت: قوه قضائیه مخالف طرح های مقابله ای با تخریب واحدهای مسکونی حاشیه نشینان به وسیله بولدزر و لودر است زیرا شان و جایگاه جمهوری اسلامی این اجازه را نمی دهد که با مردم خود با لودر برخورد کند.
رئیس کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد شهری کشور ادامه داد: قوه قضائیه در کنار مسئولان و مردم چابهار است و برای ساماندهی مناطق حاشیه نشینی از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
وی گفت: ساکنان هیچ یک از مناطق حاشیه نشین ایران مثل افراد ساکن در حاشیه شهر چابهار نیستند و این افراد واقعا مستحق کمک و مساعدت هستند و باید امکانات اولیه برق و آب برای آنان فراهم شود.
وی تصریح کرد: در بازدید از این مناطق حاشیه نشین چابهار واقعا از نزدیک شاهد زندگی بیش از 50 درصد جمعیت در سخت ترین شرایط بودیم که برخی ها حتی بدون سرویس بهداشتی و خانه بدون سقف زندگی می کنند.
وی خواستار همراهی و همگامی مسوولان برای حل مشکلات حاشیه نشینی چابهار شد و گفت: باید مشکلات و معضلات چابهار در زمینه حاشیه نشینی مرتفع شود.

معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: از جمعیت 112 هزار نفری شهر چابهار بیش از 50 درصد یعنی 56 هزار نفر در مناطق حاشیه نشین سکونت دارند.
غلامرضا مجیدی افزود: ساماندهی و توسعه مناطق حاشیه نشین و حل این مشکلات ضروری است و باید مسئولان برای حل مشکلات این افراد همت کنند.
رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار نیز گفت: حاشیه نشینی در این شهرستان رشد قابل توجهی داشته است
معین الدین سعیدی افزود: رشد حاشیه نشینی به دلیل خشکسالی، بی آبی در روستاها، مسدود شدن مرز ریمدان، فقر و بیکاری است و مردم بدون امکانات برق و آب زندگی می کنند.
وی ادامه داد: وقتی مردم در روستاهای چابهار امکانات اولیه برای زندگی ندارند برای نجات از بی آبی و بیکاری در حاشیه شهر ساکن می شوند.
وی بیان کرد: نباید چابهار با مشکلات فراوان بی آبی و حاشیه نشینی مواجه باشد و مردم با معضلات و آسیب های اجتماعی دست و پنجه نرم کنند.
3043 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.