مجتبی میرحسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از تسهیل شرایط صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی در سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار داشت: شرایط صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با گردشگری تسهیل شد تا زمینه اشتغال آنها فراهم شود.
وی افزود: با توجه به مشکلات موجود در زمینه طولانی بودن مراحل صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی، پیگیری لازم از طریق معاونت گردشگری سازمان انجام شد که با ارسال بخشنامه جدید صدور مجوز به استانها تفویض اختیار شده است.
وی ادامه داد: برابر بخشنامه های قبلی، متقاضی دفاتر خدمات مسافرتی باید سه سال سابقه فعالیت در دفاتر خدمات مسافرتی را داشته باشد در صورتی که در بخشنامه جدید، فارغ‌التحصیلان رشته های گردشگری در مقطع کارشناسی یا بالاتر نیاز به ارائه سه سال سابقه فعالیت ندارند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در بخشنامه‌های قبلی مقرر شده بود که در صورت ثبت شرکت‌های حقوقی در این ارتباط 30 درصد از سهام شرکت به اسم مدیر عامل آن شرکت باشد که این موضوع با قوانین تجارت مغایر بود و مشکلاتی را به دنبال داشت.
میرحسینی افزود: سرمایه‌ گذاران علاقه مند به دلیل این بند بخشنامه از تاسیس دفاتر استقبال نمی ‌کردند که با پیگیری های انجام شده از سازمان مرکزی الزام این بند حذف و پس از این ضروری نیست مدیرعامل سهامدار شرکت باشد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تفویض اختیار انجام شده به استانها، متقاضیان ایجاد دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در سیستان و بلوچستان می توانند برای اخذ مجوز به معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی این استان مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استان های گردشگر پذیر کشور است.
مرزهای طولانی زمینی و دریایی در کنار سدها و رودخانه های متعدد، باغ های میوه های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی ها و جاذبه های گردشگری این استان است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راه های هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان - زابل - زاهدان، کرمان - زاهدان، کرمان - ایرانشهر و جاسک - کنارک - چابهار امکان پذیر است.
سیستان و بلوچستان با گستره 187 هزار کیلومترمربع و 2 میلیون و 700 هزار نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور به شمار می رود.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.