مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از راهاندازی ۱۰۰ مدرسه جدید در راستای جذب کودکان بازمانده از تحصیل در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زاهدان، علی نخعی در نشست خبری، درباره طرح سوال برخی نمایندگان استان درخصوص ناکارآمدی لایحه خرید خدمات آموزشی و واگذاری آن به بخش خصوصی و مدارس غیر انتفاعی گفت: طرح سوال از جانب نمایندگان به عنوان وظیفه آنان تلقی شده و منفعت استان را در پی خواهد داشت.
برخی از انتقادات درخصوص لایحه نیروهای خرید خدمات آموزشی، صحیح است
وی با بیان اینکه پس از طرح سوال نماینده زاهدان درخصوص لایحه مذکور، کارگروه ویژه سند توسعه استان شکل گرفت، اظهار داشت: سوال نماینده زاهدان به حق بود و فاصله و عدم توازن در آموزش سیستان و بلوچستان احساس میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عدم توازن میان شاخصهای آموزشی استان و کشور، مربوط به یک دوره خاص نبوده و تاریخی است، تصریح کرد: برخی از انتقادات نمایندگان درخصوص لایحه نیروهای خرید خدمات آموزشی، صحیح بوده و این طرح با اشکالاتی مواجه است.
منابع در زمان مقرر پرداخت نمیشود
نخعی با بیان اینکه سرانه آموزشی دانشآموزان سیستان و بلوچستان کافی نبوده و منابع در زمان مقرر پرداخت نمیشود، خاطرنشان کرد: فلسفه خرید خدمات آموزشی به معنای واگذاری کار به مردم و نظارت از سوی دولت است.
وی با اشاره به اینکه جذب نیروهای خرید خدمت میانگین نمره دانشآموزان سیستان و بلوچستان را دو نمره افزایش داده است، ابراز داشت: طرح خرید خدمات آموزشی طرحی قابل دفاع بوده و در راستای سیاستهای نظام جمهوری اسلامی ایران و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
ساماندهی ۱۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: از نیروهای جوان و بومی در لایحه نیروهای خرید خدمات استفاده شده است.
نخعی در رابطه با کودکان بازمانده از تحصیل هم بیان کرد: حدود ۱۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل با همت آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان و تعدادی از دستگاههای ذیربط، به کلاس درس بازگشتند.
ایجاد ۱۰۰ مدرسه جدید جهت جذب کودکان بازمانده از تحصیل
وی افزود: حدود ۱۰۰ مدرسه جدید برای ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان ایجاد شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به رشد شش برابری پوشش پیشدبستانی در استان عنوان کرد: پوشش پیشدبستانی در سیستان و بلوچستان از سال ۹۲ تاکنون از ۱۲ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته است.
رتبههای کنکور به ۱۳۰ رتبه زیر هزار افزایش یافته است
نخعی با اشاره به راهاندازی انجمن خیرین اندیشهساز در کنار انجمن خیرین مدرسهساز درسیستان و بلوچستان، تاکید کرد: این انجمن تاکنون ۱۲۰ هزار ساعت کلاس درس رایگان در روستاهای سیستان و بلوچستان برگزار کرده است.
وی اضافه کرد: رتبههای کنکور در سیستان و بلوچستان از ۶۴ رتبه زیر هزار به ۱۳۰ رتبه افزایش یافته اما بازهم مطلوب نیست.