رسول راشکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین در این مدت چهار هزار و 350 نفر در چادرهای نصب شده جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در پایانه مرزی میرجاوه اسکان داده شدند.
وی بیان کرد: پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به منظور ارائه خدمات به زائران پاکستانی اربعین حسینی در پایانه مرزی میرجاوه مستقر شده است.
وی در خصوص اقدامات جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات به زائران پاکستانی اربعین در پایانه مرزی میرجاوه گفت: خدمات ارائه شده این جمعیت به زوار پاکستانی از ابتدای آبان همزمان با ورود نخستین کاروان اربعین این کشور آغاز شده است.
راشکی اظهار داشت: جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در این مدت ضمن پشتیبانی تمامی خدمات ارائه شده به زائران پاکستانی اربعین حسینی براساس رسالت بشر دوستانه و به منظور رفاه حال این عزیزان اقدامات امدادی و رفاهی خود را انجام داده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: برای اسکان موقت زائران یک اردوگاه با ظرفیت 170 دستگاه چادر در پایانه مرزی میرجاوه دایر شده است.
وی ادامه داد: هزار و 800 تخته پتو، 200 تخته موکت و 2 هزار و 600 عدد کنسرو از ابتدای آبان تا کنون در میان زائران پاکستانی اربعین در پایانه مرزی میرجاوه توزیع شده است.
وی تصریح کرد: همچنین ارائه کمک های اولیه به 200 نفر از زائران پاکستانی از دیگر فعالیت های جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در این مدت است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: 2 تیم امدادی از شهرستان میرجاوه و یک تیم امدادی از شهرستان زاهدان به همراه اعضای تیم واکنش سریع با 12 دستگاه خودروی امدادی و غیرامدادی در پایانه مرزی میرجاوه آماده خدمت رسانی به زائران پاکستانی هستند.
راشکی اظهار داشت: ارائه خدمات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تا آخرین نفراتی که به منظور زیارت عتبات عالیات وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شوند ادامه خواهد داشت.
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان افزون بر 48 هزار و 500 زائر پاکستانی عتبات عالیات از 24 شهریور امسال تاکنون از طریق پایانه مرزی میرجاوه این استان وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند.
علی خانقائی اظهار داشت: ورود این زائران پاکستانی به خاک ایران اسلامی در این مدت با اتوبوس و پای پیاده انجام شده است.
وی افزود: حجم ترددهای مرزی در چند روز مانده به اربعین به شدت افزایش یافته است به طوری که روز گذشته افزون بر 6 هزار زائر از طریق مرز میرجاوه وارد ایران شدند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی باز شده است.
میرجاوه در 75 کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی پاکستان واقع شده است.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر 900 کیلومتر مرز زمینی با کشور پاکستان دارد.
3213** 6081 خبرنگار: اکبر نوری **انتشاردهنده: حیدرسرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.