مجتبی میرحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین 15 واحد بوم گردی در سیستان و بلوچستان تجهیز و آماده ارائه خدمات به گردشگران است.
وی بیان کرد: گردشگران در واحد های بوم گردی می توانند از غذاهای محلی روستاییان استفاده کنند و از طبیعت نیز لذت ببرند.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی بوم گردی استفاده از سبک زندگی و زیست مردم روستاها با همان شیوه های سنتی است و هزینه بر نیست.
وی افزود: با رونق گرفتن حضور گردشگران در طرح های بوم گردی، روستاییان خانه های قدیمی خود را با همان سبک سنتی بازسازی کرده و در اختیار گردشگران قرار خواهند داد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: تجربه موفق چند مرکز بوم گردی در این استان سبب افزایش علاقه مندی برای راه اندازی مراکز جدید با شیوه های خلاقانه تر شده است.
میرحسینی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن ظرفیت های کم نظیر روستایی می توان نظر گردشگرانی که به دنبال گذران اوقات فراغت خود در محیطی آرام با امکانات و غذاهای محلی و ساده هستند را فراهم کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه 51 درصد جمعیت سیستان و بلوچستان در روستاها و مناطق عشایری زندگی می کنند این استان در حوزه بوم گردی از مناطق منحصر به فرد ایران محسوب می شود.
وی ادامه داد: تمرکز و توجه به بوم گردی می تواند کلید حل بسیاری از مشکلات و کاستی ها در بحث توسعه و رونق گردشگری و اقتصاد روستا باشد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور)، 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 775 هزار نفر جمعیت علاوه بر اینکه پهناورترین استان کشور محسوب می شود دارای بیش از هزار و 700 اثر تاریخی، فرهنگی و گردشگری است.
این دیار یکی از استان های غنی کشور به لحاظ داشته های باستانی، تاریخی، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که به گفته کارشناسان به اندازه یک کشور جاذبه تاریخی و گردشگری دارد.
سواحل زیبای ماسه ای و صخره ای، آثار تاریخی شهر سوخته و قلعه های باستانی، آب و هوای سرد و گرم، آبشارها و چشمه های آب گرم، باغات میوه های سردسیری و گرمسیری، نخیلات و مرکبات، غارها، رودخانه های سرسبز و پرآب، سنگ نگاه ها، محوطه های تمدنی و تاریخی بخشی از جاذبه های تاریخی و گردشگری در سطح استان سیستان و بلوچستان است که هنوز برخی از آنها در کشور ناشناخته مانده است.
در این میان لادیز و تمین میرجاوه، چشمه آبگرم بزمان، سراب یدوک، مجموعه تاریخی بمپور، دامن، کوه خضر ایرانشهر، کوه میتک، دورک، گورناگان، کوه روک، لهاباد، پیشین و دره سرباز، ایرندگان، تفتان جنوبی، کارواندر، سنگان، گلفشان پیرگل، تفتان(دشت دقال) گوهر کوه خاش، تنگ سرحه، گرگان نیکشهر، تنگه فنوج، آبشار آبند قصرقند، شهر سوخته، کوه خواجه، کرکویه، دهانه غلامان، میلک، هامونک و حوضدار هامون، تخت عدالت هیرمند، آشار مهرستان و آبشار آسپن دلگان از جمله مناطق نمونه گردشگری سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.
7316** 3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشار دهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. irnazahedan@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.