به گزارش خبرنگار ایرنا، غفار اسماعیلی روز چهارشنبه در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان در زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: همچنین حدود 350 واحد تولیدی راکد تملک شده بانکها جزو مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور در حال پیگیری است تا بخش اعظم این واحدها تا پایان امسال به چرخه تولید بازگردانده شوند.
وی بیان کرد: تا کنون حدود 18 درصد از واحدهای تولیدی راکد از تملک بانکها خارج شده اند.
وی تصریح کرد: با سیاست های دولت تدبیر و امید و در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی جلوی بسیاری از واحدهای راکدی که در آستانه تملک بانکها بودند، گرفته شده است.
وی ادامه داد: مسئولان ارشد استانها و مدیران صنعتی در چند سال اخیر تلاش زیادی انجام دادند تا از به تملک درآمدن واحدهای تولیدی راکد جلوگیری کنند.
وی خاطر نشان کرد: دولت در تلاش است تا با ارائه تسهیلات مناسب، واحدهای تولیدی راکد را به چرخه تولید بازگرداند.
عضو موظف هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: دولت تدبیر و امید 20 هزار میلیارد تومان پارسال به منظور راه اندازی واحدهای تولیدی تسهیلات ارائه کرده است.
اسماعیلی اظهار داشت: امسال 30 هزار میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی برای کمک به احیای واحد‌های صنعتی کوچک و متوسط پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: همچنین 11 هزار میلیارد تومان مصوب شده تا از صندوق توسعه ملی برای کمک به واحدهای کوچک و صنایع روستایی برداشت شود.
وی ادامه داد: برداشت از صندوق توسعه ملی مدتی است که از سوی معاون اول رئیس جمهوری به دستگاهها ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: امید است با این میزان اعتبار، گام موثری برای حل مسائل واحد‌های تولیدی برداشته شود.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح به واحدهای تولیدی کمک می شود که به روز، دانش بنیان و توجیه اقتصادی داشته باشند.
عضو موظف هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: راه اندازی واحدهای تولیدی کوچک با توجه به میزان اشتغالی که دارند، راحتر بوده و در اولویت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قرار دارد.
اسماعیلی اظهار داشت: با پرداخت تسهیلات به شماری از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هم اینک این واحدها حدود 70 درصد محصولات تولیدی خودشان را به کشورهای همسایه صادر می کنند.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه صادرات و تجارت دارد که واحدهای تولیدی برای رونق اقتصاد خود باید از این فرصت ها نهایت استفاده را ببرند.
وی افزود: پیش از این، واحد‌های تولیدی بدهکار به بانک و یا واحدهایی که چک برگشتی داشتند، برای​ دریافت تسهیلات با مشکل روبه رو بودند و بانک ها نمی توانستند به آنان تسهیلات اعطا کنند اما اکنون بسیاری از موانع در این زمینه برداشته شده است.
وی خاطر نشان کرد: بانکها نسبت به گذشته همکاری های بسیار خوبی برای راه اندازی واحدهای تولیدی راکد دارند.
به گزارش ایرنا، در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان مشکل هشت واحد تولیدی راکد و نیمه فعال این استان برطرف شد.
3213**6081 خبرنگار: اکبر نوری **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.