طاهره شهرکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سواحل مکران در محدوده شهرستان های چابهار و کنارک جاذبه های فراوان تاریخی، تفریحی، گردشگری و باستانی دارد که مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
وی افزود: وجود زیرساخت های لازم و مورد نیاز صنعت توریسم در سواحل مکران، سبب شده تا هر سال شاهد رشد چشمگیر گردشگران داخلی و خارجی به این منطقه باشیم.
وی بیان کرد: سواحل مکران فرصت های بیشماری در حوزه گردشگری و سرمایه گذاری دارد و با موقعیت راهبردی خویش به کانون توجه جهانی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران بیش از 200 جاذبه تاریخی، تفریحی و گردشگری دارد و قابلیت های بیشمار آن در حوزه گردشگری شرق کشور خاطره انگیز است.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: جاذبه های گردشگری سواحل مکران سبب افزایش توان رقابت ایران در حوزه گردشگری با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس می شود.
شهرکی تصریح کرد: وجود جاذبه های اکوتوریستی از جمله سواحل صخره ای، کوههای منیاتوری و مریخی، گل فشان های تنگ کنارک، جنگل های حرا، انجیر معابد، آثار تاریخی و باستانی روستای تیس، باغات میوه های گرمسیری سبب جذب گردشگران شده است.
وی ادامه داد: موسیقی اصیل و زیبا، آداب و رسوم و سنن مختلف، سوزن دوزی منحصر به فرد زنان بلوچ و صنایع دستی از جمله ظرفیت های چابهار برای جذب گردشگر است.
وی بیان کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار برنامه های جامعی در خصوص توسعه و رونق صنعت گردشگری دارد و در این خصوص سرمایه گذاران مختلفی را در زمینه افزایش تخت های هتل، ساخت مجتمع های توریستی و تفریحی و اماکن پذیرایی و اقامت جذب کرده است.
وی اظهار داشت: ساخت ترمینال جدید فرودگاه کنارک در محدوده سه راهی کهیر- کنارک، راه اندازی ایرلاین جدید، ایجاد هتل های چند ستاره، ساخت مراکز سرگرمی و تفریحی، ساخت موزه بین المللی، برگزاری رویدادهای بین المللی از جمله برنامه های مهم سازمان منطقه آزاد چابهار برای توسعه صنعت گردشگری در سواحل مکران است.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد چابهار در سال 1373 با مصوبه مجلس شورای اسلامی همزمان با کیش و قشم در زمینی به مساحت 14 هزار هکتار فعالیت خود را آغاز کرد.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213 خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.