عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارگاه آموزشی زمینه اشتغال 20 نفر از بانوان روستای تیس این شهرستان را فراهم کرده است.
حمیدالله بلیده ای افزود: زنان در این کارگاه آموزشی انواع عروسک از حیوانات دریایی و خشکی نظیر لاک پشت سبز، دلفین، گاندو (تمساح پوزه کوتاه) وغیره را به شکل و رنگ های مختلف می سازند و به بازارهای مصرف عرضه می کنند.
وی بیان کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار برای ایجاد اشتغال خانگی و راه اندازی کارگاههای بزرگ و کوچک اشتغالزا تلاش ها و حمایت های زیادی را در این زمینه انجام داده است.
وی گفت: ساخت عروسک لاک پشت سبز و تمساح پوزه کوتاه که نماد محیط زیست سواحل مکران است می تواند به معرفی این گونه ها به مردم داخل و خارج کشور کمک شایانی کند.
وی بیان کرد: سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار به منظور حمایت از صنعتگران در گام نخست هزار و 100 اثر صنایع دستی آنان را خریداری می کند.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: انتظار می رود صاحبان هتل ها، رستوران داران و فعالان اقتصادی نیز از صنایع دستی تولیدی این منطقه حمایت و خریداری کنند.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
شهر زیبای چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213 خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.