غلامحسین بامبری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین چهار هزار و 936 تن انواع محصولات دامی در شهرستان چابهار تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.
وی سطح زیرکشت محصولات باغی چابهار را بیش از چهار هزار و 340 هکتار عنوان کرد.
وی ساخت سد پیشین، زیردان و بند انحرافی شیرگواز را از برجسته ترین اقدامات دولت تدبیر و امید در این منطقه عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی چابهار گفت: این شهرستان ظرفیت های زیادی در بخش کشاورزی، راه اندازی گلخانه، تولید گوشت سفید و قرمز، پرورش دام سبک و سنگین و میگو دارد که می توان به گاو بومی، مرغ و خروس دشتیاری و گوسفند بلوچی اشاره کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
3043**3213خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.