به گزارش ایرنا، امروز سنی و شیعه پا به پای هم برای ساختن دنیایی بهتر و برآورده کردن آرزوهای یکدیگر قدم بر می دارند تا دلخوشی های نسل های آینده و کنونی برآورده شود، در خیابان های پر از تبلیغات و بنرها و کاغذهای رنگارنگ اینک فرصت تصمیم فرا رسیده، روزی که باید چشم ها را آگاهانه باز کرد و به دور از تعصبات و فامیل گرایی، انتخابی به وسعت احترام انسانیت را مد نظر قرار داد.
انتخابات در ایران اسلامی، جمله معروف 'میزان رای ملت است' را به واقعیت تبدیل کرده تا آنجا که حضور پرشور مردم در این عرصه و مهر تایید آنان بر نظام مقدس جمهوری اسلامی، سبب تحرک بیش از اندازه در دشمنان و رسانه های مخالف با این نظام مقدس شده است.
یکی از اصلی ترین روش های دشمنان ایجاد اختلاف بین مذاهب مختلف کشور بخصوص در این ایام حساس است که با تحریک اذهان عمومی و گاه با ورود افراد نفوذی سعی در به ثمر رساندن توطئه های خود دارند.

**اقوام سیستان و بلوچستان متحد در مقابل تهدیدها
سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و قومی و مذهبی خاص خود یکی از نقاط استراتژیک و حساسی است که دشمنان همواره در آن به دنبال ایجاد اختلافات مذهبی و قومی هستند تا بتوانند از این طریق در نظام مقدس ایران اسلامی رخنه ایجاد کنند.
مردم این استان پیرو دو مذهب شیعه و سنی هستند و سالیان سال برادرانه و برابرانه با یکدیگر زندگی، داد و ستد و ازدواج و وصلت کرده اند.
دشمنان اسلام و نظام اسلامی از آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و بویژه در موقعیت زمانی کنونی، سخت به دنبال ادامه راه کج خود مبنی بر ایجاد اختلاف بین اقوام و مذاهب این استان بوده و هستند که با هوشیاری مردم و مسئولان تمام نقشه های آنها نقش بر آب شده و می شود.
وحدت و انسجام اقوام و طوایف شیعه و سنی با یکدیگر در سیستان و بلوچستان در طول تاریخ، بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون این استان را به الگو و دیارو سرزمین وحدت تبدیل کرده بطوریکه به گفته محمد مهدی گرگیچ یکی از معتمدان و ریش سفیدان اهل سنت استان، این اتحاد و همبستگی به حدی است که هیچ طایفه و فامیلی وجود ندارد که صرفا به شیعه و یا سنی اختصاص داشته باشد بلکه در تمامی طوایف
هم شیعه و هم سنی وجود دارد و این خود نشان دهنده انسجام و در آمیختگی طوایف و اقوام استان است.
«محمد پسادیده گرگیچ» یکی از ساکنان اهل سنت زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اهل سنت از ابتدای انقلاب تا کنون همواره در عرصه انتخابات حضوری پر رنگ داشته و در این امر مهم هرگز پشت نظام را خالی نمی کنند.
وی ادامه داد: بنابر تاکید علمای اهل سنت حضور در انتخابات مختلف از وظایف شرعی، دینی و ملی محسوب می شود.
وی افزود: دشمنان به دنبال تحریک پیروان مذاهب مختلف به ویژه در سیستان و بلوچستان هستند اما همواره در این هدف خود ناکام مانده اند.
گرگیچ تصریح کرد: هر فرد بدون در نظر گرفتن قومیت و مذهب خود یک رای مستقل دارد که در تعیین سرنوشت وی و کشورش تاثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه در 20 سال گذشته همواره در انتخابات مشارکت داشته است خاطرنشان کرد: تمام قبیله و قوم من در سال های اخیر بصورت فعال در انتخابات حضور داشته اند.
علیرضا سرگزی مقدم از ساکنان اهل تشیع سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این استان با توجه به وجود اقوام و مذاهب مختلف همواره مورد طمع دشمنان بوده است.
وی بیان کرد: در امر انتخابات نیز دشمنان به دنبال ایجاد اختلافات قومی و مذهبی هستند که مردم باید هوشیارانه با چنین رفتارهایی مقابله کنند.
وی ادامه داد: بسیاری از مجامع و ستادهای انتخاباتی با حضور تشیع و تسنن در کنار یکدیگر تشکیل می شوند که این امر نشان دهنده اتحاد این دو مذهب در همه امور به ویژه انتخابات است.
وی افزود: حضور اهل تسنن و تشیع در 29 اردیبهشت به دشمنان نشان خواهد داد که تمام نقشه های آنها بیهوده بوده و مردم سیستان و بلوچستان افرادی آگاه و پیرو خط ولایت هستند.

**تاکید علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان بر حضور در انتخابات
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در شور و شوق اختلاف افکنی دشمنان همواره به عنوان روشنگرانی عمل کرده اند که مانع از هرج و مرج در کشور شده و سبب روشنایی راه برای پیروان این مذهب الهی شده اند.
این علما در تمام آیین ها، جشن ها و وقایع مختلف حضوری پر رنگ و مستمر داشته اند.
امام جمعه مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اهل سنت تاکنون در انتخابات حضور فعال داشته اند اظهار داشت: اهل سنت و اقوام و طوایف مختلف بلوچ مشتاقانه در انتخابات شرکت می کنند زیرا معتقدیم باید از نظام جمهوری اسلامی حمایت کنیم.
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی با رد هر گونه شایعه و جوسازیهای دشمنان نظام اسلامی مبنی بر شرکت نکردن بلوچها و اهل سنت در انتخابات تصریح کرد: اهل سنت به ویژه مردم بلوچ ساکن در سیستان و بلوچستان همه یک صدا و منسجم برای شرکت در انتخابات اتفاق نظر دارند و امروز نشان می دهند که هیچ دسیسه ای نمی تواند در عزم و اراده آنان برای حمایت از نظام اسلامی خدشه ای وارد کند.
وی ادامه داد: رهبران و نخبگان اهل سنت همواره عموم مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کرده اند.
مدیر حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان افزود: همه باید در صحنه باشند و چنانچه خواسته ای دارند در زمان مناسب و به صورت منطقی و قانونی مطالبه کنند.
وی گفت: اهل سنت سراسر کشور امروز به صورت گسترده در انتخابات حضور خواهند داشت و به دشمنان نشان می دهند که ملت ایران منسجم و یک پارچه است.
مولوی اسماعیل زهی در عین حال بیان کرد: انتظار است هرکس که رئیس جمهوری ایران می شود اهل سنت را ببیند و حرف آنان را بشنود و همه اقوام و مذاهب ایرانی را با نگاه یکسان بنگرد زیرا همه ایرانی و صاحب وطن خود ایران هستند.
وی تصریح کرد: نظر شخصی خود را در حمایت از یک نامزد خاص اعلام نکرده ام و اینکه گفته می شود مولوی عبدالحمید از فلان نامزد حمایت کرده صحت ندارد اما به هر حال من هم یک رای دارم که آن را به نامزد اصلح مورد نظر خود خواهم داد.
وی در عین حال با ابراز رضایت از عملکرد دولت یازدهم گفت: عملکرد دولت صحیح و درست بوده گرچه ضعف هم داشته و انتقاد بر آن وارد است اما نقاط قوتش بیشتر است.
مولوی اسماعیل زهی اظهار داشت: در زمانی که پول نیست نباید همه مشکلات را به گردن دولت انداخت، دولت یازدهم دولت قوی و در کارها موفق بوده است.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات شوراها و تشکیل ائتلاف های مختلف در زاهدان برای معرفی نامزدها گفت: از آنجایی که در انتخابات شوراها برخی افراد برای کسب اعتبار و برخی دیگر برای کار وارد می شوند آن شورایی مفید است که تخصصی باشد و زاهدان را متحول کند.
وی اضافه کرد: ورود تعداد زیادی نامزد در انتخابات شوراهای شهر زاهدان فرصت خوبی را برای شهروندان فراهم کرده تا افراد توانمند را انتخاب کنند.
وی افزود: ائتلافی که در آن تنوع سلایق و قومیت باشد و مردم زاهدان را در کنار هم قرار دهد موفق تر است زیرا تا اخوت و برادری در استان نباشد توسعه آن میسر نخواهد بود.

**مشارکت حداکثری اولویت تشیع و تسنن
نماینده اهل سنت مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها سبب استحکام و تقویت نظام جمهوری اسلامی و پشتوانه انقلاب می شود.
مولوی نظیر احمد سلامی ادامه داد: اولویت من و تمام مردم ایران و مسئولان مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.
وی بیان کرد: قبل از اینکه ما بیندیشیم که به چه کسی رای بدهیم باید مشارکت حداکثری را مدنظر قرار داد.
عضو خبرگان رهبری گفت: دوستان و دشمنان به هر نوعی به انتخابات چشم دوخته اند که ملت چه میزان رای به صندوق ها می ریزند به همین سبب به هر میزان که آرای مردم بیشتر باشد بنیه نظام قوی تر می شود.
وی تصریح کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات خاری است به چشم دشمنان و سبب شادی طرفداران نظام جمهوری اسلامی می شود.

**مشارکت حداکثری نشاندهنده پشتیبانی ملت از نظام است
تاکید علما اهل سنت تنها در مرکز استان نیست بلکه در سایر نقاط استان نیز علما بصورت فعال بر انتخاب اصلح بدون در نظر گرفتن روابط خویشاوندی و نیز حضور حداکثری تاکید دارند.
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان در اینباره به خبرنگار ایرنا گفت: شرکت در انتخابات وظیفه دینی و قانونی است و همه باید مشارکت داشته باشند.
مولوی عبدالصمد کریم زایی ادامه داد: مشارکت حداکثری به منزله پشتیبانی ملت از نظام و پاسخ دندان شکن به دشمنان است.
وی با بیان اینکه در انتخابات باید معیار انتخاب، فرد اصلح باشد نه مسائل فامیلی، مذهبی و طایفه ای، افزود: فرد اصلح به کسی می گویند که امین و قوی باشد و بتواند از کشور در برابر هرگونه تهدید دشمنان دفاع کند و در مقابل زورگویان سر تعظیم فرو نیاورد و کشور را از مشکلات داخلی و خارجی به ویژه مشکلات اقتصادی نجات دهد.
مولوی کریم زایی افزود: مردم انتخابات را جدی بگیرند و با مشارکت حداکثری خود به دوست و دشمن نشان دهند که همیشه در صحنه هستند و از نظام و ولایت دفاع می کنند.

**اهل سنت ایران اسلامی پیرو ولایت فقیه
مولوی عبدالغنی دهانی سورانی از روحانیون برجسته اهل سنت سیستان و بلوچستان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اهل سنت ایران اسلامی پیرو ولایت فقیه، رهبری و تابع نظام و قانون هستند و شرکت در انتخابات را یک تکلیف شرعی و ملی برای خود می دانند.
مدیر دبیرخانه ائمه جمعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان بیان داشت: اهل سنت وابسته به هیچ گروه و جناحی نیستند که متکی به تصمیم آنها برای شرکت در انتخابات باشند.
وی تاکید کرد: بر اساس فتوای علمای اهل سنت شرکت در انتخابات مانند نماز، واجب است و همه افرادی که مردم را دعوت می کنند به سمت شرکت نکردن در انتخابات از نظر ما محکوم هستند.
وی افزود: مردم اهل سنت و اقوام بلوچ به عنوان شهروند ایرانی حتما در انتخابات 29 اردیبهشت به عنوان یک مساله سرنوشت ساز برای کشور به صورت گسترده شرکت می کنند.

**حضور در انتخابات پیروی از خط ولایت است
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان به خبرنگار ایرنا گفت: صیانت و حمایت از آزادی و سلامت انتخابات مهمترین اصل از سیاست های راهبردی انتخاباتی رهبر معظم انقلاب است.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: رهبر معظم انقلاب همواره در طول این سال ها بر امانت داری نظام جمهوری اسلامی ایران نسبت به صیانت و حمایت از آرای مردمی و سلامت انتخابات تاکید داشتند.
عضو خبرگان رهبری بیان کرد: نکته مهم در سیاست های راهبردی رهبر معزز انقلاب، حمایت از حضور همه گرایش های سیاسی در انتخابات است، ایشان بارها تاکید بر حضور همه گرایش های سیاسی و سلیقه های مختلف در عرصه انتخابات داشتند چرا که بر اساس نوع تفکر و رفتار ایشان انتخابات آزاد و رقابتی باید شکل پیدا کند.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: بر اساس بیانات رهبری، مملکت متعلق به یک جریان خاص نیست انقلاب برای همه است و تمام گرایش ها باید در عرصه انتخابات حضور پیدا کنند.
آیت الله سلیمانی گفت: رهبری همیشه با فرا خوان از افراد با صلاحیت از جریان های مختلف جمهوری اسلامی، خواهان مشارکت فعال آنان در انتخابات بودند و این گونه بیان کردند که در انتخابات همه سلیقه ها باید شرکت کنند انتخابات متعلق به یک سلیقه یا جریان فکری و سیاسی خاص نیست.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان و کرمان افزود: حضور گسترده و فراگیر مردم و مشارکت حداکثری آنان از دیگر سیاست های راهبردی رهبری در عرصه انتخابات است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس این اصل، مشارکت حداکثری مردم همواره در سپهر راهبردهای رهبری برای هر انتخابات به ویژه ریاست جمهوری بوده است.
آیت الله سلیمانی اضافه کرد: بر اساس بیانات رهبری حضور گسترده مردم در انتخابات آبروی ملت ایران را افزایش می دهد، استقامت کشور را در مقابل دشمنان زیاد و دشمن را از طمع ورزیدن به نظام منصرف می کند
امام جمعه زاهدان گفت: رهبر معظم انقلاب در سیاست های راهبردی انتخابات قانون را به عنوان فصل الخطاب قلمداد و تاکید کردند نگاه و شعار یک جریان فصل الخطاب در انتخابات نیست بلکه اولویت اصلی در انتخابات قانون است.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره به قانون به عنوان پایه و اساس انتخابات تاکید دارند و می فرمایند زیر بار رفتارهای غیرقانونی نمی روند و همواره تاکیدشان برگزاری به موقع انتخابات است.
آیت الله سلیمانی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب بارها اعلام داشتند ممکن است قانون اشتباه باشد یا به آن اشتباه عمل شود اما قانون بد از بی قانونی بهتر است و همیشه از شورای نگهبان قانون اساسی دفاع کردند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: از دیگر سیاست های راهبردی انتخابات نفی نظرسازی ها نسبت به رهبری است، متاسفانه برخی اشخاص، ستادها و جریانات به غلط حضور خود در انتخابات را با دادن نشانی به رهبری نسبت می دهند.
امام جمعه زاهدان افزود: این اقدام نوعی شیادی است و رهبری برای جلوگیری از این سوء استفاده اعلام کردند من یک رای دارم و فردی از آن مطلع نیست حتی خانواده و فرزندانم، نهادها و ارگان ها باید وضع مناسبی به وجود آورند تا نامزدها با شیادی خود را به رهبر معظم انقلاب نسبت ندهند.
نمایند مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان و کرمان ادامه داد: از نگاه رهبری رای مردم به مثابه حق الناس است و مسئولان باید از آن صیانت کنند، این اصل یک سفارش یا توصیه ساده مدیریتی نیست و خط بطلان بر کم رنگی نقش و مشارکت سیاسی مردم در نظام جمهوری اسلامی خواهد کشید.

**حضور در انتخابات سبب ارتقاء اقتدار نظام می شود
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: حضور پرشور و با نشاط مردم در انتخابات مصونیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را در پی دارد.
عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی به تمامی انتخابات به چشم فرصتی برای تقویت ارکان نظام مردم سالاری دینی نگاه می کند و خواهان آن است که انتخابات را به بهترین شکل ممکن برگزار کند.
امام جمعه زاهدان افزود: انتخابات شایسته و ارزشمند و در خورشان، مولفه و شاخصه هایی دارد که از منظر رهبر معظم انقلاب آگاهی و شناخت این شاخصه ها جزو وظایف و تکالیف فرعی هر فرد قلمداد می شود.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: از آنجایی که دشمنان در تلاش هستند تا از طریق انتخابات به کشور ضربه بزنند ملت ایران باید با بیداری حضور گسترده در این عرصه مهم و تاثیرگذار داشته باشد.
آیت الله سلیمانی گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات از جمله توصیه های رهبر معظم انقلاب به عموم ملت ایران است زیرا نظام مبتنی بر رای مردم و با حضور حداکثری آنان پای صندوق های رای معنا پیدا می کند.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان امنیت و آرامش انتخاباتی، سلامت انتخابات، قانون گرایی در انتخابات و سلامت رقابت های انتخاباتی را از دیگر توصیه های رهبرمعظم انقلاب در برگزاری هرچه باشکوه تر و سالم تر انتخابات پیش رو ذکر کرد.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: در این راستا رعایت قانون توسط همه افراد اعم از مجریان، هواداران و نامزدها، پاسداری و حفظ آرای مردم به عنوان امانت و رعایت اخلاق مداری از جمله توصیه های مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در زمان برگزاری انتخابات است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: کسانی که وارد عرصه رقابت نامزدی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا شده اند باید از تخریب، تهمت، وعده های غیر واقعی و خارج از حوزه وظایف خود پرهیز کنند.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه در انتخابات باید سعی شود تا مصلحت نظام جمهوری اسلامی مد نظر قرار گیرد اظهار داشت: با رعایت موازین افرادی را بدون در نظر گرفتن همشهری بودن و اهداف جناحی انتخاب کنیم.

**تاکید معتمدان سیستان و بلوچستان بر حضور در انتخابات
بافت قومی و قبیله ای سیستان و بلوچستان از دیرباز تا کنون به گونه ای پرورش یافته که بزرگان و معتمدان نقش ویژه ای در تعیین تصمیم گیری های اساسی داشته اند.
محمد مهدی گرگیج یکی از بزرگان و معتمدان طوایف سیستان و بلوچستان گفت: همه ما یک وظیفه ملی و مذهبی در برابر انتخابات داریم و آن هم حضور حداکثری در پای صندوق اخذ رای است.
وی ادامه داد: در اکثر انتخابات در دوران پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون مردم سیستان و بلوچستان بیشترین آرا را نسبت به سایر نقاط داشته اند که این یک پتانسیل بسیار بزرگ و ارزشمند برای مردم استان محسوب می شود.
وی افزود: مردم این دیار با تعلق خاطر ستودنی نسبت به رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی خاک این سرزمین را مادر خود می دانند و همواره در راه نگهداری و محافظت از آن با جان و دل تلاش کرده اند.
وی با بیان اینکه تاثیرگذاری در ایجاد نشاط و شور انتخاباتی وظیفه ما بزرگان و سران طوایف است گفت: از آنجایی که آرای مردم در انتخابات زمینه ساز تقویت نظام محسوب می شود ما باید همه افراد را ترغیب و تشویق به شرکت در این امر مهم کنیم.
گرگیج گفت: ما از کسانی که انتخاب می شوند چه در شوراها و چه در ریاست جمهوری می خواهیم که قوانین را اجرا کنند.
وی با تقدیر از خبرگزاری جمهوری اسلامی به سبب برگزاری این میزگردها و تلاش در بیان مشکلات جامعه تصریح کرد: تمامی رسانه های سیستان و بلوچستان باید همانند خبرگزاری جمهوری اسلامی با برپایی میزگردهای تخصصی در رفع چالش های موجود استان تلاش کنند.
وی بر رقابت سالم در جامعه تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت شرکت حداکثری مردم در انتخابات و نگاه آن از منظر جهانیان باید همه مردم حضوری پررنگ در این عرصه داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات شورای شهر و روستا گفت: کاندیداهایی وارد عرصه این انتخابات شوند که توانایی انجام کار برای مردم داشته باشند در غیر این صورت وارد عرصه نشوند.
*** شور و نشاط انتخابات سیستان و بلوچستان با بیان صادقانه و بهره گیری از بافت سنتی محقق شود
غلامرضا اربابی یکی دیگر از معتمدان و ریش سفیدان طوایف سیستان و بلوچستان در نشستی با ایرنا گفت: در این استان یک بافت سنتی داریم که این بافت مقدم بر همه احوالات بوده و همواره در مسائل اجتماعی و سیاسی از جمله انتخابات نتایج بهتر و آشکارتری را داشته است.
وی افزود: شور و نشاط در انتخابات در قالب همان بافت سنتی محقق می شود.
وی ادامه داد: گاهی مشاهده شده این بافت های سنتی در اختیار برخی از جریانات، تفکرات و افراد خاص قرار می گیرد که باید برای هدایت و بهره گیری بهینه از این بافت در زمبنه بهبود مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چاره اندیشی کنیم.
وی افزود: این نوع نگاه عوام مردم سیستان و بلوچستان که نگاهی صادقانه و بر اساس نیازمندی تعریف می شود نباید در بحث های جناحی و فکری وارد کرد.
وی اضافه کرد: مشاهده شده برخی افراد اجتماعی و مذهبی نگاه عوام مردم را با شعارها و حرف هایی که بعضا شیرین و تلخ است به دنبال اهداف گروهی و فردی می کشانند و در نهایت استفاده خاص می کنند.
وی تاکید کرد: عوام سیستان و بلوچستان نیازمندی هایی از جمله فقر، محرومیت و اشتغال دارد که این نیازمندی ها فراتر از شعارهایی که افراد از هر حزب و جناح می دهند، است.

*** ناکارآمدی بافت فکری سنتی سیستان و بلوچستان در انتخابات شوراها
غلامرضا جهانتیغی یکی دیگر از سران و بزرگان طوایف سیستان و بلوچستان نیز در این میزگرد با اشاره به اهمیت انتخابات شوراهای شهر و روستا گفت: بافت فکری سنتی در این استان نشان داده که تاکنون کارآمدی شایسته ای در انتخابات شوراها نداشته است زیرا افراد بر اساس یک تفکر و اندیشه احساساتی بجای اصلح بودن و شایسته بودن انتخاب شده اند.
وی با تاکید بر آینده نگری اظهار داشت: بجای یکی دو ماه قبل از انتخابات باید از فردای هر انتخابات همه بزرگان و سران طوایف ضمن بررسی عملکرد افراد انتخاب شده، برای انتخابات آتی نیز چاره اندیشی و راهکارهای داشتن شهری زیبا تر را جستجو کنند.

سیستان و بلوچستان با گستره عریض خود دارای قومیت ها و اقوام مختلفی است که همواره مورد تهدید و چشم طمع دشمنان بوده تا از طریق ایجاد رخنه بین آنان زمینه فروپاشی نظام را مهیا کنند، اما در طول تمام این سال ها مردم سیستان و بلوچستان با هوشیاری و نیز تکیه بر رهنمود های علما و معتمدان توانسته اند بهترین راه را برگزیده و در برهه های حساسی چون انتخابات با حضور پرشور در پای صندوق های رای دست رد بر سینه استکبار و بدخواهان ایران اسلامی زده اند.
7311**6081 خبرنگار: اسماعیل مرادقلی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.