عبدالرحیم کردی روز پنج شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در اوایل دولت یازدهم 69 واحد تولیدی غیرفعال در منطقه آزاد چابهار وجود داشت که هم اینک تنها 9 واحد آنها غیر فعال است.
وی افزود: از ماموریت های اصلی سازمان منطقه آزاد چابهار بسته بندی و صادرات مجدد محصولات فرآوری شده است.
وی بیان کرد: تولید منجر به اشتغال و توسعه منطقه می شود بنابراین بیشتر فعالیت های تجاری، اقتصادی و خدماتی باید بر محوریت تولید باشد.
وی گفت: در آغاز کار دولت یازدهم، رقم کل تولیدات منطقه بالغ بر 500 میلیارد ریال بود که در پایان سال 1395 به 4 هزار و 96 میلیارد ریال رسید.
وی با بیان اینکه دولت در طول چهار سال اخیر تاکید بر تولید محصولات صادرات محور و انتقال تکنولوژی در مناطق آزاد داشت، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران در چابهار به دلیل اتصال به آب های اقیانوسی می توانند محصولات تولیدی خود را به کشورهای دنیا صادر کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: از ابتدای تاسیس منطقه آزاد چابهار در سال 1373تاکنون 2 هزار و 981 شرکت سرمایه گذاری داخلی و خارجی به ثبت رسیده است.
کردی با بیان اینکه 330 شرکت خارجی توسط سرمایه گذاران 42 کشور در منطقه آزاد چابهار به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: 28 درصد کل محصولات این منطقه پارسال صادر شده است.
وی ادامه داد: براساس هدف گذاری، سال گذشته حدود 70 میلیون دلار ارزش صادرات محصولات منطقه آزاد چابهار بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد در سال 1396 شاهد یک جهش صادراتی در منطقه آزاد چابهار خواهیم بود.
وی افزود: ایجاد و راه اندازی شهرک های تولیدی و تخصصی از جمله شهرک خرما، شیلاتی، برنج، لوازم پزشکی و آرایشی می تواند ارزش سرمایه گذاری را در کوتاه ترین زمان به چندین برابر تبدیل کند.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد چابهار در 9 پیکره شامل تجاری، صنعتی، مسکونی، روستای طیس، گردشگری، کارگاهی، صنایع سبک و سنگین در سال 1373 با مصوبه مجلس شورای اسلامی همزمان با کیش و قشم در زمینی به مساحت 14 هزار هکتار فعالیت خود را آغاز کرده است.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.