«میری» در جلسه ستاد سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان با اشاره به مشاهده شدن ابتلا به تب کریمه‌کنگو از 24 فروردین‌ماه امسال افزود: طی این مدت 17 نفر در سیستان و بلوچستان به تب کریمه‌کنگو مبتلا شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروریست مردم از شیوه‌های انتقال آن آگاهی داشته باشند.

میری گفت: بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاه‌ها و صنف قصابان بوده و یا کسانی که به‌نحوی با خرد کردن و بسته‌بندی گوشت سروکار دارند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین راه جلوگیری از ابتلاء به تب کریمه کنگو رعایت موارد حفاظت بهداشت شخصی مانند استفاده از چکمه و دستکش هنگام رسیدگی به امور دام و رعایت نکات صحیح ذبح است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: میزان مرگ و میر تب کریمه‌کنگو در دنیا 50 درصد است اما این میزان در سیستان و بلوچستان با توجه به مراقبت و پیشگیری‌های انجام شده هم‌چنین هوشیاری نظام سلامت 15 درصد است

در این جلسه «جمشید نژاد» معاون سیاسی استاندار هم، ضرورت بازدید، نظارت و نمونه‌گیری‌های مکرر، راه‌اندازی آزمایشگاه بیماری تب‌کنگو و افزایش اطلاعات عمومی را از مهم‌ترین اقدامات پیشگیری عنوان کرد.

«حسینی»، رئیس دامپزشکی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به این‌که همه کشتارگاه‌های استان از سیستم پیش سرد برخوردار هستند، گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش سرد یکی از کشتارگاه‌های زاهدان خراب شده بود که هم‌اکنون دوباره فعال شده است.

وی افزود: گزش کنه، له کردن آن، تماس با گوشت آلوده به این ویروس و حتی تعرق و تنفس افراد مبتلا از راه‌های انتقال این بیماری است.

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 626007
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.