علی اوسط هاشمی جمعه شب در نشست دبیران کارگروههای تخصصی محیط زیست سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در سرسرای فرمانداری چابهار برگزار شد اظهار داشت: حوزه محیط زیست استان با دارا بودن ظرفیت های گوناگون از جمله گاندو نباید ناشناخته بماند و همچنان ایرانیان هیچ شناختی نسبت به این منطقه نداشته باشند.
وی بیان کرد: مناطق حفاظت شده گونه های جانوری در حوزه محیط زیست نیازمند بازنگری جدی است تا استان سیستان و بلوچستان به توسعه برسد.
وی تصریح کرد: اکثر مناطق سیستان و بلوچستان شکار ممنوع اعلام شده اند در حالی که می توان در زمان های مشخص شده از این ظرفیت در جذب گردشگر استفاده کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رویکردهای دولت تدبیر و امید توانسته در استان تعادل ایجاد کند و اساس حرکات و برنامه ها بیشتر حول محور محیط زیست است.
هاشمی اظهار داشت: محیط زیست بدون مشارکت مردم و سازمان های غیردولتی نمی تواند موفق باشد.
وی بیان کرد: فضای سیستان و بلوچستان توسعه ای است و حضور مسئولان استانی و کشوری در چند سال اخیر توانسته پیشرفت و جهش انفجاری خوبی را در این استان رقم بزند.
وی با بیان اینکه 20 درصد ریزگردهای کشور متعلق به 2 تالاب بین المللی هامون و جازموریان است افزود: کنترل ریزگردها در این تالاب ها نیازمند توجه ملی و بین المللی است.
وی تصریح کرد: با رویکرد علمی و پژوهشی توانستیم سند جامع تالاب بین المللی هامون را تدوین و رونمایی کنیم.
وی جلبک های کشند قرمز دریایی را یک تهدید جدی در چابهار و کنارک دانست و خاطر نشان کرد: باید برای مقابله با این پدیده یک کار کارشناسی انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان از حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور در چابهار و سرباز قدردانی کرد و گفت: باید حضور مسئولان را قدر بدانیم زیرا نگاه متفاوت آنان منجر به توسعه استان می شود.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213**6081 خبرنگار: رستم کریمی نژاد**انتشاردهنده: حیدرسرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.