به گزارش ایرنا، محمد مهدی زاهدی روز جمعه در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل چابهار اظهار داشت:
فعالیت های پژوهشی و ارائه مقالات علمی باید سرلوحه فعالیت های دانشگاه ها قرار گیرد تا بتوانند موفقیت لازم را براساس ماموریت محوله کسب کنند.
وی افزود: تلاش های دانشگاه آزاد در جهت ارتقای علمی و پژوهشی در شهرستان چابهار قابل تقدیر است.
وی بر حل مشکلات مراکز آموزشی و دانشگاهها تاکید کرد و افزود: بزودی گزارشی از مشاهدات اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در سفر به شهرستان چابهار و مشکلات آموزشی آن تهیه و در اختیار مسئولان کشوری قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم شهرستانهای سراوان، سیب سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از حضور نمایندگان مجلس برای پیگیری مشکلات آموزشی اظهار داشت: چابهار نیازمند توجه بیشتر مسئولان کشوری است.
محمدباسط درازهی افزود: مسئولان کشوری باید در تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل زیرساخت ها شهرستان چابهار را به صورت ویژه مد نظر قرار دهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل چابهار نیز اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در سال ۱۳۸۲ فعالیت عملی خود را با جذب ۵۰ دانشجو در سه رشته تحصیلی آغاز کرده است.
دکتر بهزاد دهواری افزود: هم اینک دانشگاه آزاد اسلامی چابهار از یک مرکز دانشگاهی به واحد بین المللی با حدود سه هزار و 50 دانشجو در 28 رشته مقطع کاردانی، کارشناسی و ارشد ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار هفت رشته کارشناسی ارشد و 2 رشته دکترا با ۲۱ نفر عضو هیات علمی دارد.
به گزارش ایرنا، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در سفر به چابهار از مدارس مناطق حاشیه شهر از جمله محله کمب مرادآباد و دانشگاه های چابهار بازدید و از نزدیک با امکانات، توانمندی ها و پتانسیل های آموزشی منطقه آشنا شدند.
همچنین اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نشست های مختلف در فرمانداری و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی مسائل و مشکلات آموزشی شهرستان چابهار را بررسی کردند.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم کریمی نژاد ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.