رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد: 35 هزار تن انگور یاقوتی در سیستان و بلوچستان برداشت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به برداشت 35 هزار تن انگور یاقوتی در این استان، گفت: 90 درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل ارقام متنوعی از جمله فخری، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی و انواع مختلف دیگر است.
به گزارش جماران، غلام حیدر زورقی گفت: سه هزار و ۸۵۰ هکتار از باغهای سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۲ هزار و ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل ارقام متنوعی از جمله فخری، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی و انواع مختلف دیگر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش ۵۰ هکتاری باغات انگور در استان افزود: برداشت انگور یاقوتی در این استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد.
وی گفت: انگور یاقوتی یا «مروارید سیستان» از جمله محصولاتی است که به دلیل تحمل بالای شرایط سخت محیطی مختص این منطقه است و یکی از زود رس ترین انواع انگورها در کشور است.
زورقی تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت انگور یاقوتی استان سیستان و بلوچستان با یک هزار و ۸۵۰ هکتار به منطقه سیستان اختصاص دارد.