محمد اکرم هادیان روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سه رقم سیاه،‌نارنجی و تی تی کاکا ارقام کشت شده کینوا در این شهرستان است.

وی ادامه داد: با ترویج کشت این‌محصول در سطح منطقه با توجه به قیمت آن در بازار می‌توان کشت را به چند برابر افزایش داد.

مدیر جهاد کشاورزی بمپور خاطرنشان کرد: کینوا گیاهی است با داشتن انواع پروتئین مورد نیاز بدن و عدم وجود گلدان در ساختمان آن به عنوان جایگزین مناسب برنج در رژیم غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: دانه کینوا یک شبه غله با ارزش غذایی و دارای اسیدهای آمینه ضروری و یک منبع غنی کلسیم، فسفر و آهن است.

هادیان افزود: محصول کینوا برای تولید آرد و به عنوان نشاسته در ترکیب آرد و به جای گندم و ذرت برای تهیه بیسکویت یا فرآوری‌های غذایی مشابه استفاده می‌شود. 

کینوا گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش کاشته می‌شود و به خانواده اسفناج شباهت دارد، این گیاه در آمریکای جنوبی می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است.

کینوا به عنوان ماده غذایی مجاز برای افرادی که به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارند استفاده می‌شود و در حال حاضر از این گیاه برای تولید آرد، غنی کردن آرد، گندم، تولید بیسکوئیت و پاستا استفاده می‌شود.

از برگ‌های جوان کینوا به عنوان سبزی تازه یا به صورت پخته در ترکیب غذایی مانند، خوراک سبزیجات، کوکو و آش استفاده می‌شود.

به گزارش ایرنا شهرستان بمپور در ۲۵ کیلومتری ایرانشهر و این شهرستان در فاصله ۳۴۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در مسیر ترانزیتی چابهار، زاهدان- میلک و چابهار - بم واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.