حمیدرضا رخشانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دستگاه تعلیم و تربیت استان با توجه به اقتضاء شرایط و نیازهای احصاء شده با بهرهگیری از ظرفیتها و روشهای گوناگون برای دسترسی به اهداف تعریف شده در مسیر کار آموزش مجازی و انتفاع دانش آموزان را در دستور کار دارد.
وی افزود : همکاران پرتلاش گروههای آموزشی و سرگروههای درسی مقاطع مختلف با تشکیل کارگروههای ویژه توانستهاند برنامه ای تحت عنوان خودآموز با تولید محتوای مکتوب ویژه دانش آموزانی که به اینترنت و فضای مجازی دسترسی ندارند آموزش را در این مناطق نیز استمرار بخشند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: در راستای اطلاع رسانی و آگاهیبخشی به آحاد جامعه به ویژه خانوادهها و دانشآموزان، بهرهگیری از ظرفیت های موجود در شبکههای اجتماعی، سایتهای خبری و ظرفیت بسیار خوب رادیو و تلویزیون به منظور تکمیل چرخه آموزش مجازی انجام گرفته و تدابیر مجموعه های مختلف کماکان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تعطیلی مدارس، آموزش در اقصی نقاط استان همچنان استمرار دارد گفت: با مشارکت و همکاری معلمان و سرگروههای آموزشی درسی استان ۳۳ فیلم از بودجه بندی اسفند ماه کتب درسی دوره اول و دوم متوسطه شاخه نظری با اولویت پایه نهم و دوازدهم بر روی سایت اداره فناوری و گروههای آموزشی دوره متوسطه استان بارگذاری شده است.
رخشانی اظهار داشت: همچنین بانک سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم تهیه و به همراه پاسخنامه بر روی سایت sbedu.ir بارگذاری شده است.
وی با اشاره به اهمیت آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه گفت: با تشکیل نشست و کارگروه های تولید محتوا و فناوری بهداشت، سلامت و آموزشی توانبخشی و تقسیم بندی مدارس در گروه های مختلف معلولیت، معلمان و دبیران خلاق آموزش و پرورش استثنایی اقدام به تشکیل گروه های مجازی، ضبط تدریس ها، ارائه تکالیف مهارت محور و انفرادی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه کرده و زمینه استمرار آموزش را برای این عزیزان فراهم کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تلاش برای برطرف کردن خلاء آموزشی با توجه به شرایط موجود و استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی و سایت مدارس در ارائه تدریس و تمرین های جبرانی و مشارکت و همکاری والدین با مدارس در امور آموزشی و توانبخشی تاکید کرد و افزود : در این راستا همه روزه گزارشات مدیران مدارس ارزیابی، بررسی و نقاط قوت و ضعف فرایند آموزش مجازی توسط کارشناسان مربوطه به آنها بازخورد داده می شود.
وی گفت: در سایه همدلی وهمراهی دانش آموزان و اولیای آنها در مدارس شاهد جلوگیری از افت آموزشی، مطالب درسی به تفکیک پایه تحصیلی توسط معلمان مربوطه از طریق پیام رسان های مختلف برای دانش آموزان ارسال می شود و امکان پرسش وپاسخ با دبیر وآموزگار وجود دارد.
رخشانی ادامه داد: در این حوزه معرفی برنامه های آموزش از طریق صدا وفیلم های کوتاه و بارگذاری تکالیف برای دانش آموزان، تدارک بسته آموزشی برای ارائه به دانش آموزان، معرفی سایت آلا، سایت www.sch۱۲۵.ir، برنامه های شبکه آموزش برای مشاهده فیلم های آموزشی، آموزش از راه دور و تدریس از طریق پیام رسان سروش در تمامی پایه ها به تفکیک کلاس انجام شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در مناطق صعب العبور و مرزی استان نیز پک کامل آموزشی شامل مطالب مکتوب و سی دی های آموزشی تهیه و از طریق راهبران آموزشی در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.