دکتر محمد مهران امینی فرد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هماینک ۲۵۰ نفر از کادر بهداشتی دوره دیده در پایگاههای سلامت مستقر هستند.
وی ادامه داد: فعالان عرصه سلامت افراد مشکوک به ویروس کرونا را در مبادی ورودی و خروجی شهرهای سیستان و بلوچستان را به مدت ۱۴ روز تحت نظر قرار میدهند تا از علائم این ویروس اطمینان حاصل کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: تاکنون بیشاز ۲۰۰هزار نفر در مبادی ورودی شهرهای تحت پوشش این دانشگاه غربالگری کرونا شدند که از این تعداد ۲ هزار نفر مشکوک به این ویروس بودند.
وی اظهارداشت: توصیه ما به شهروندان برای کاهش انتشار کرونا و قطع زنجیره انتقال این ویروس خود قرنطینگی است.
امینی فرد بر بهداشت فردی، ماندن در منزل اعمال محدودیت برای رفت و آمد خانوادگی و عدم شرکت در تجمعات تاکید کرد.
وی تاکید کرد: در صورت جدی نگرفتن هشدارهای بهداشتی باید شاهد افزایش نگران کننده آمار مبتلایان کرونا در محدوده شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: بسیاری از شهروندان موضوع را جدی نگرفته و با وجود تاکید فراوان در تکاپوی برگزاری تجمعات خانوادگی و مراسم جشن و عروسی هستند.
وی بیان کرد: ترغیب و ترویج هرچه بیشتر فرهنگ بهداشت فردی و جمعی در محیط خانواده، لغو خریدهای غیرضروری، پرهیز از برگزاری مهمانهای خانوادگی در این شرایط و ماندن در منزل از بهترین راهکارها برای مهار ویروس کروناست.
استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه قسمت تقسیم شده که شهرستانهای شمالی استان شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستانهای مرکزی زاهدان، خاش، سراوان، سیب سوران، تفتان و میرجاوه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستانهای جنوبی شامل ایرانشهر، سرباز، راسک، دلگان، بمپور، فنوج، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، کنارک و چابهار زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند.