دکتر سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بستری بیماران در نقاهتگاه‌ها با هدف قطع چرخه انتقال ویروس در جامعه، صیانت از سلامت دیگر اعضا خانواده و ایجاد ظرفیت برای پذیرش بیماران بیشتر در بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مرحله اول درمان بیماران در بیمارستان‌ها و با استفاده از خدمات تخصصی طی می‌شود و پس از بهبودی نسبی، بقیه مدت بستری تا ۱۴ روز در نقاهتگاه خارج بیمارستانی سپری می‌شود.

وی ادامه داد: طول مدت درمان بیماران مبتلا به کووید -۱۹ دو هفته است و بیماران در این مدت قدرت انتقال ویروس به دیگران را دارند.

هاشمی شهری با اشاره به اینکه در چند روز اخیر مقاومت‌هایی از طرف خانواده‌ها برای استفاده از این خدمت درمانی و حمایتی وجود داشت، اضافه کرد: بستری بیماران در نقاهتگاه، پس از طی روند درمان در بیمارستان‌ها ضروری است و اگر افرادی که علائمی مثل سرفه خشک، گلو درد، تب و تنگی نفس دارند به دلیل مسائل فرهنگی از بیان مشکلات و مراجعه به مراکز غربالگری خودداری کنند و یا پس از بستری در بیمارستان به نقاهتگاه نروند هم به سلامت خودشان آسیب می‌رسانند و هم سلامت عمومی را تهدید می‌کنند.

وی با بیان اینکه همکاران ما شرایط مناسبی را برای اسکان بیماران در نقاهتگاه خارج بیمارستانی زاهدان فراهم کرده‌اند، تصریح کرد: نقاهتگاه زاهدان از لحاظ ساختاری زیر مجموعه بیمارستان خاتم الانبیا ء (ص) است و از همه عزیزانی که به‌صورت داوطلبانه در این مرکز خدمت می‌کنند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: بیماری کووید -۱۹ فقیر و غنی نمی‌شناسد و هر فردی از هر طبقه اجتماعی ممکن است به آن مبتلا شود اما متأسفانه برخی افراد به اشتباه این بیماری را مایه سرشکستگی خود می‌دانند.

وی از فعالان حوزه فرهنگ اجتماعی خواست تا در این مرحله از همه گیری نسبت به انگ زدایی از این بیماری اقدام کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1389190
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.