علیرضا میری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنها اجرا میشود که میتوانیم گام موثری در بهرهگیری مناسب از اوقات فراغت و فرصت در کنار هم بودن برداریم.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیتها در خصوص حضور فیزیکی در فضای خارج از منزل و ضرورت ممانعت از شیوع ویروس کرونا و از طرفی ارائه خدمات انسان دوستانه به منظور افزایش تاب آوری در شرایط جدید خانوادهها تا زمان سپری شدن شرایط بحرانی، طرح ملی «خدمات بشر دوستانه هلال احمر» با موضوعات سلامت روان، نشاط اجتماعی، غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان و سایر اعضای خانواده در فضای مجازی اجرایی شده است.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان کاهش فشار روانی و ترس احتمالی اعضای خانواده برای کمک به افزایش امید و نشاط اجتماعی و افزایش تاب آوری جامعه، غنی سازی اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان در منزل، اشتراک گذاری احساس کودکان و نوجوانان با انتشار و انعکاس جشنوارههای نقاشی و خاطرهگویی و مشارکت اعضا در فعالیتهای بشردوستانه، نهادینه سازی حس مسوولیت پذیری اجتماعی در بین اعضا با ورود به موضوع ویروس کرونا و پیامدهای آن را از دیگر اهداف طرح«ملی خدمات بشر دوستانه جمعیت هلال احمر» عنوان کرد.
وی ادامه داد: این طرح تا ۱۵ اردیبهشت در فضای مجازی فعال است و نتایج قرعه کشی پویشها و جشنوارهها در هفته هلال احمر به صورت عمومی اعلام خواهد شد.
میری تصریح کرد: طرح ملی خدمات بشر دوستانه جمعیت هلال احمر به منظور تشویق مردم برای ماندن درخانه و درکنار خانواده به عنوان امن ترین مکان برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش شادی و روحیه بخشی در بین خانواده اجرا شده است.