عیسی میرانی شاهرودی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اقلیم سیستان و بلوچستان به گونه‌ای است که در شهرهای شمالی مانند خاش، زاهدان و منطقه سیستان در نیمه دوم سال شرایط برای پرورش ماهی سردآبی فراهم بوده که در شهرستان زهک با توجه به وجود چاهک‌های کشاورزی استقبال بیشتری از این طرح می‌شود.

وی گفت: با توجه به رهاسازی ۴۶ هزار قطعه بچه ماهی سردآبی در استخرهای پرورش ماهی زهک پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۵ تن ماهی برداشت شود.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) افزود: همچنین برداشت ماهیان سردآبی از سطح ۶۸ استخر پرورش ماهی در سطح استان و مرکز مداربسته ماهیان سردآبی خاش آغاز شده که تا پایان فروردین سال آینده حدود ۱۰۰ تن ماهی از این استخرها برداشت و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان زهک با داشتن ۹۵۰ استخر پرورش ماهی گرمابی و سردآبی بیشترین تولید ماهی آبهای داخلی سیستان و بلوچستان را داراست.

سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان(آبهای داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.