دکتر مهدی حسینی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آبزی پروری صنعتی نوپا و رو به رشد در کشور است که با توجه به آینده روشن این صنعت، سرمایهگذاری و توجه به آن عاملی موثر بر افزایش توان تولیدی و صادراتی کشور در این حوزه است.
وی گفت: ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط ایدهآل تولید و وجود بازار مصرف در خارج از کشور امکان رشد و پیشرفت مناسبی برای صنعت آبزی پروری را داراست که این مهم مستلزم ارتقای اطلاعات و دانش، آموزش نیروهای تخصصی در زمینه آبزی پروری و صنایع وابسته مانند بسته بندی، جذب و تداوم سرمایهگذاری از بخش خصوصی و دولتی، حفظ بازارهای هدف با ارتقای سطح کیفی و کمی محصولات صادراتی و تجهیز بنادر و مراکز آبزی پروری به فناوریهای مدرن در این حوزه است.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: بنادر استان تاثیر بسزایی در رشد صنعت آبزی پروری و صادرات انواع آبزیان اعم از ماهی ماکول و غیر ماکول و میگو به خارج از کشور داشته است.
وی بیان کرد: صادرات آبزیان از بنادر سیستان و بلوچستان به مقصد کشورهایی همچون امارات، بنگلادش، تایلند، روسیه، ژاپن، سریلانکا، سنگاپور، عمان، مالزی و هنگ کنگ انجام میشود.