ماندانا زنگنه روز پنجشنبه در نشست شورای معادن سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با پهنه وسیع زمینی دارای معادن کانی فلزی و غیرفلزی گرانبها چون طلا و سنگ های زینتی است به طوری که ذخیره قطعی معادن استان یک میلیارد تن به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان از منظر ساختار زمین شناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است به طوری که تنوع کانی های معدنی شناسایی شده در آن نشان دهنده استعداد بالقوه در این بخش است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: معادن استان دارای ظرفیت های ارزشمند و نهفته ای هستند که بهره برداری صحیح از آنها گامی مهم در راستای پیشرفت و توسعه منطقه محسوب می شود.
زنگنه تعداد معادن فعال سیستان و بلوچستان را ۳۸۵ معدن عنوان کرد و افزود: هم اینک ۷۶۰ تن مواد معدنی از معادن استان درحال بهره برداری است.
وی با اشاره به اهمیت رفع مشکلات حوزه معدن سیستان و بلوچستان گفت: فعال سازی ظرفیت های معدنی نوار مرزی استان در اولویت قرار دارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اکتشاف و بهره برداری صحیح از ظرفیت های معدنی استان با تدوین برنامه های جامع علاوه بر جهش به سمت توسعه و پیشرفت، می تواند ظرفیت اشتغالزایی مناسب را برای افراد جویای کار فراهم کند، گفت: به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های استان فعال سازی پهنه معدنی کوه بیرک سراوان مورد توجه قرار گرفته است.