دکتر محمد هاشمی شهری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عملیات ساخت بیمارستان ایرانمهر از سال ۹۴ آغاز شده و هماینک به اتمام رسیده است،اظهارداشت: حدود ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل تجهیزات این بیمارستان موردنیاز است که امیداریم این اعتبارات از وزارت بهداشت با توجه به نیاز منطقه تامین شود.
وی تامین منابع انسانی را جزو مهمترین پیش نیازهای راهاندازی واحدهای جدید ارائه خدمات درمانی عنوان کرد و گفت: بخشی از نیروی انسانی موردنیاز برای آغاز فعالیت بیمارستان ایرانمهر در آزمون استخدام سراسری اخیر تامین شده و برای تامین نیروی انسانی موردنیاز به منظور راهاندازی این بیمارستان نیز پیگیریها لازم و اخذ مجوزهای قانونی و ردیفهای اعتباری در حال انجام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اهمیت راهاندازی هر چه سریعتر بیمارستان جدید سراوان گفت: پس از رفع نواقص سازهای و تامین زیرساختهای مرتبط توسط پیمانکار و اداره راه و شهرسازی آماده تحویل موقت سازه بیمارستان هستیم و اگر این تحویل موقت در تعطیلات نوروز هم اتفاق بیافتد برنامهریزی شده تا فرایند نصب تجهیزات از قبیل آشپزخانه، تجهیزات هتلینگ، ارتباطات الکترونیک و رایانهای، آزمایشگاه، رادیولوژی و امثال آن شروع شود.
وی افزود: تامین منبع برق پایدار از شبکه شهری، خطوط مخابراتی و اینترنت و حفاظت فیزیکی و محوطه سازی آخرین مراحل تکمیل سازه بیمارستان بوده که از سوی سازمانهای ذیربط در حال انجام است.
هاشمی اظهار داشت: با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان به تختهای بستری بیشتر، مجوز فعالیت بیمارستان ایرانمهر به عنوان بیمارستان جدید شهرستان سراوان اخذ شد تا به صورت همزمان امکان دریافت خدمات در بیمارستان رازی نیز ادامه داشته باشد.
سراوان با وسعتی حدود ۱۳ هزار و ۹۰۵ کیلومترمربع و ۱۷۵ هزار و ۷۲۸ نفر جمعیت و داشتن سابقهای تاریخی و تمدن کهن، شرقی ترین شهرستان سیستان و بلوچستان است که در ۳۴۷ کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز این استان و در همسایگی کشور پاکستان قرار دارد.