محمد انور هاشمزهی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ارتفاعات کوه خضر، دشت‌های منطقه و دشت سمسور بزمان یکی از مناطق رویش انواع گونه‌های گیاهی در ایرانشهر است به طوریکه روستاییان و عشایر منطقه برای درمان بیماری‌های خود از این گیاهان استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: ده‌ها گونه گیاهی و دارویی در ایرانشهر وجود دارد که تاکنون این ظرفیت ناشناخته مانده و در صورت بهره‌برداری از آن‌ها زمینه ایجاد اشتغال برای ساکنان مناطق روستایی نیز فراهم می‌شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر تصریح کرد: پرورش گیاهان دارویی از جمله چای ترش، حنا، بومادران، موره، رازیانه، شیرین بیان، گل گاوزبان، آویشن، پونه، درمنه سیاه و سفید، گلدر، ریواس و ده‌ها گیاه دارویی در کنار رشد انواع قارچ‌ها و سبزی‌های کوهی تنها گوشه‌ای از قابلیت‌های فراوان این منطقه در زمینه تولید گیاهان دارویی محسوب می‌شود که توجه نکردن به آن از طریق روش‌های صنعتی سبب می‌شود از این ظرفیت بسیار مهم و اساسی آن گونه که شایسته است استفاده نشود.

وی گفت: با سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی در زمینه صنایع تبدیلی و بسته بندی گیاهان دارویی شاهد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه خواهیم بود.

ایرانشهر از توابع سیستان و بلوچستان در ۳۳۷ کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.