عبدالسلام بزرگ زاده روز شنبه در حاشیه مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی شعر فجر که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سینما هلال زاهدان برگزار شد اظهار داشت: آشنایی شاعران ملی و بین‌المللی با فرهنگ و جغرافیای سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین آثار برگزاری این گونه جشنواره‌هاست.
وی ادامه داد: آشنایی شاعران استانی با شاعران ملی و بین المللی تاثیر بسزایی در رشد و ارتقای سطح آنان دارد.
این پژوهشگر و نویسنده تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های مختلف در حاشیه این جشنواره در تقویت شعر و ادب سیستان و بلوچستان بسیار تاثیر گذار است.
وی با اشاره به همزمانی برگزاری این جشنواره با سیل سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد تاثیر زیادی در کاهش غم مردم دارد. همچنین دیدن فضای مناطق سیلزده در شعر شاعران ملی تاثیر دارد و به سیل همدلی مردم ایران با مردم این استان کمک می‌کند.
بزرگ زاده درباره تاثیر برگزاری این جشنواره در انگیزه شاعران جوان سیستان و بلوچستان گفت: وقتی جوانان ببینند که مسوولان به شعر و ادب این خطه اهمیت می‌دهند قطعا تشویق خواهند شد.

برگزاری جشنواره‌های بین المللی فاصله سیستان و بلوچستان با مرکز را کاهش می دهد
یکی دیگر از شاعران سیستان و بلوچستانی نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره شعر فجر در زاهدان گفت: این گونه رویدادهای ملی و بین‌المللی هر چه بیشتر در استان برگزار شود به فرهنگ و مردم این منطقه کمک می‌کند و از آنجایی که فاصله این استان با مرکز زیاد است برگزاری این برنامه‌ها برای مردم این خطه برکت است.
عباسعلی صباغ زاده ادامه داد: حضور شاعران ملی در سیستان و بلوچستان سبب می‌شود تا شاعران استانی نیز سطح خود را ارتقا دهند و برای حضور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی آماده شوند.
وی افزود: برگزاری این جشنواره مرهمی بر دل کسانی است که در سیل اخیر خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند چرا که به آنان القا می‌شود پایتخت نشینان به یادشان هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.