حسین مسگرانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره ارتقای محتوای کیفی نشریات، تقویت روزنامهنگاری حرفهای، ارج نهادن به تلاشهای صادقانه خبرنگاران و روزنامه نگاران، ایجاد نشاط و افزایش رقابت موثر و سازنده در تعالی و توسعه مطبوعات سیستان و بلوچستان، ایجاد همگرایی بین رسانههای محلی، معرفی ظرفیتها، قابلیتهای رسانههای مکتوب، مجازی و بهرهگیری از این قابلیتها با هدف خدمت به فرهنگ بومی- محلی، تحکیم پایههای وحدت و همدلی با استفاده از فضای رسانهای به موازات تقویت وحدت ملی و اسلامی، شناسایی ظرفیتهای نهفته استان و همچنین تلاش در راستای معرفی هرچه بهتر آنهاست.
وی گفت: این جشنواره در بخشهای گزارش توصیفی، گزارش خبری، یادداشت و سرمقاله، خبر، مصاحبه تفصیلی، عکس مستند، عکس خبری، تیتر، طراحی و صفحهآرایی، طنز و کاریکاتور برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به محورهای جشنواره افزود: چهل سالگی انقلاب و تبیین پیشرفتها و آسیبها برای تحقق گام دوم، چالشها و رهیافتهای رونق تولید در استان، ظرفیتهای مرز و مرزنشینی، نقش رسانهها در توسعه همه جانبه استان، معرفی و ارتقای فرهنگ (ارزشها، نگرشها، آداب و رسوم بومی) و خرده فرهنگهای استان، چالشها و آسیبهای اجتماعی در حوزههای اعتیاد به موادمخدر، قاچاق کالا و ارز، طلاق، حاشیه نشینی، فقر، بیکاری، فضای مجازی و غیره، معرفی ظرفیتهای منطقه با تاکید بر ارائه تصویری مطلوب و مناسب از استان، توجه به زبان و ادبیات بلوچی و گویش سیستانی به عنوان بخشی از هویت و فرهنگ ایرانی از بخشهای قابل رقابت در جشنواره ششم است.
وی با اشاره به شرایط و مقررات شرکت در جشنواره بیان کرد: شرکت کنندگان باید آثار مورد پذیرش را از ۱۰ مرداد۹۷ تا ۱۰ دی ۹۸به سامانه sistanbaloochestan.pressfestival.irارسال کنند.
مسگرانی آخرین مهلت ارسال آثار را ۱۵دی و زمان برگزاری جشنواره را ایام الله دهه فجر۹۸ عنوان کرد.
وی گفت: آثار ارسالی باید مرتبط با محورهای جشنواره باشد و آثاری در جشنواره شرکت داده میشود که در فاصله زمانی ابتدای مرداد ۹۷ تا ۱۰ دی ۹۸ در یکی از نشریات استانی، خبرگزاریها و پایگاههای خبری استان منتشر شده باشد و آثار روزنامه نگارانی که در مطبوعات و رسانههای سایر استانها منتشر شده نیز امکان شرکت در جشنواره را دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: هر متقاضی مجاز به شرکت در سه بخش از جشنواره است و در هر بخش میتواند حداکثر تا ۲ اثر را بارگذاری کند که در مجموع ۶ اثر پذیرفته میشود و در صورت ارسال آثار بیشتر، آثار اضافی حذف خواهند شد.
وی اظهار داشت: رسیدگی به آثار توسط هیات داوران جشنواره انجام میشود و همه هماهنگیها با دبیرخانه جشنواره است و متقاضیان میتوانند جهت ارتباط بیشتر با شماره های ۳۳۴۳۰۰۵۵و۳۳۴۴۹۹۳۲ تماس بگیرند.