عبدالرحمن شهنوازی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اثر ریزش بارانهای رگباری و طغیان رودخانههای محلی این مسیر از ساعت ۱۰ صبح امروز بسته شد.
وی ادامه داد: تلاش راهداران برای بازگشایی مسیر ادامه دارد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیشترین بارندگی با بیشاز ۳۰ میلی متر در شهرستانهای جنوبی استان گزارش شده است، گفت: با توجه به تداوم بارندگیها احتمال مسدود شدن مسیرهای ارتباطی در جنوب استان وجود دارد.
وی بیان کرد: به شهروندان توصیه میشود در زمان بارش و صاعقه افراد از تردد و توقف در کنار مسیلها، رودخانههای فصلی و رفتن به ارتفاعات خودداری کنند.
به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در شبانه روز گذشته از ۵۵ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی استان بارندگی گزارش شد که تا صبح امروز بیشینه بارشها با ۳۰ میلیمتر در ایستگاه «توتان» از توابع نیکشهر ثبت شده است.
محسن حیدری اظهار داشت: هسته این بارندگیها در شهرستان نیکشهر بود به طوریکه در ایستگاههای «بنت» ۲۸ میلیمتر، «دستگرد» ۲۰ میلیمتر، «هیچان» ۱۶ میلیمتر و همچنین شهر نیکشهر ۱۴ میلیمتر باران باریده است.
وی با بیان اینکه فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان فراگیر بوده است، افزود: این سامانه تا کنون در ۱۵ شهرستان استان شامل زاهدان، میرجاوه، سراوان، سرباز، مهرستان، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، فنوج، ایرانشهر، دلگان، بمپور، بزمان و خاش فعالیت داشته است.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس خروجی نقشههای پیشیابی سامانه بارشی تا صبح دوشنبه در سطح استان فعال است به طوریکه انتظار میرود تمرکز بارش در نیمه جنوبی، سواحل، روی دریا و برخی ارتفاعات مرکزی باشد.
وی افزود: رگبار باران، رعد و برق، با احتمال تگرگ، وزش باد شدید و گردوخاک از ویژگیهای مورد انتظار سامانههای بارشی محسوب میشود که ممکن است در برخی مناطق منجر به سیلابی شدن معابر و طغیان رودخانه های محلی شود.
حیدری گفت: بعدازظهر سهشنبه سامانه بارشی دیگری وارد استان میشود که تا پنجشنبه فعال است و نسبت به سامانه فعلی قویتر خواهد بود.
وی به تشریح وضعیت جوی نواحی جنوبی و ساحلی استان پرداخت و افزود: تا چهارشنبه شرایط برای رگبار و رعدوبرق و تند باد روی دریا و برخی نقاط ساحلی فراهم است.
وی افزود: دریا در این مدت بویژه در نواحی غربی مواج پیشبینی میشود.