علی محمد طهماسبی روز سهشنبه در دومین کارگروه مقابله با پدیده گرد و غبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص کشور و چالشهای موجود در بحث اعتبارات، تخصیص اعتبار در جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به صورت نقدی گام بلندی در این زمینه است بنابراین دستگاههای متولی این فرصت را مغتنم شمارند و از دپوی اعتبار جلوگیری و با توجه به نیازهای ضروری در سطح استان آن را هزینه کنند.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری دقیق دستگاههای دخیل افزود: دستگاههای متولی در بحث محیط زیست باید به گونهای عمل کنند که عملکرد آنها همپوشانی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: بیشترین اعتبار طرح مقابله با پدیده گرد و غبار به این استان اختصاص یافته است.
منصور بیجار گفت: تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی نشان از توجه مثبت مسئولان کشوری بویژه رهبر معظم انقلاب به پدیده گرد و غبار و تبعات ناشی از آن دارد.
وی بیان کرد: پدیده گرد و غبار منحصربه شمال سیستان و بلوچستان نیست بلکه در منطقه جازموریان و سواحل چابهار و کنارک نیز با این موضوع مواجه هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مطالعه دقیق آییننامه اجرایی و آگاهی بر وظایف محوله برای هر دستگاه در زمینه مبارزه با پدیده گرد و غبار را خواستار شد.
وی پیگیری و مطالبه مدیران از سطوح ملی برای اجرای به موقع موافقت نامهها،تعریف ریز پروژهها،اولویتبندی و تکمیل پروژههای نیمهتمام را ضروری عنوان کرد.
۹۹۱۴**۳۲۱۳