منصور محمدپور روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام با هدف نوسازی ناوگان ماشینهای کشاورزی و افزایش ضریب مکانیزاسیون این بخش انجام شده است.
وی ادامه داد: برای واگذاری این ماشین آلات به کشاورزان ۲۰۰میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت از محل اعتبارات اشتغال روستایی و خط اعتباری مکانیزاسیون پرداخت شده است.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هماینک ۲۹۸دستگاه ماشین آلات کشاورزی دیگر نیز در نوبت ثبت سفارش قرار دارند.
وی تاکید کرد: دارندگان تراکتورهای جدید برای دریافت سهمیه سوخت باید در سامانه جدید تجارت آسان نامنویسی و برای تکمیل مراحل دریافت سوخت به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا هم اینک هشت هزار و ۷۹۱ دستگاه تراکتور، ۶۵ دستگاه کمباین و پنج دستگاه انواع چاپرخودگردان در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
۷۳۱۶**۳۲۱۳