ایوب کرد روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پاکستانی کربلای معلی در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: ساماندهی ارائه خدمات در پایانه مرزی میرجاوه در قالب قرارداد خدماتی، تعویض درب‌ها و بازسازی مسیرهای ورودی و خروجی، ارتقای سیستم خنک‌کننده و رنگ آمیزی سالن مسافربری، نصب و راه اندازی ۲ دستگاه سیستم کنترل تردد مختص اتوبوس‌های پاکستانی از مهمترین اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در زمینه ساماندهی زیر ساخت‌های مرز میرجاوه برای خدمات‌رسانی بهتر به زائران پاکستانی بوده است.
وی ساخت سایبان کریدور ورودی سالن جدید، بهینه‌سازی ۱۰۰ چشمه بهداشتی، تهیه و نصب آیس بانک در محوطه پایانه مرزی میرجاوه با ۲۸ آبریز، راه‌اندازی گیت‌های گذرنامه سالن جدید و نصب و راه‌اندازی چهار عدد دوربین در سالن تشریفات موقت مسافری این پایانه را از دیگر اقدامات انجام شده برای خدمات رسانی مطلوب به زوار پاکستان عنوان کرد.
سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت ایمنی تردد زوار گفت: با هماهنگی به عمل آمده مقرر شد پلیس راه با همکاری این اداره‌کل نسبت به کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان پاکستانی اقدام و آموزش مقررات رانندگی و مباحث ایمنی را به رانندگان در مرز میرجاوه انجام دهند.
وی با اشاره به اهمیت تامین سوخت اتوبوس‌های زائران پاکستانی گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پنج جایگاه سوخت در زاهدان و میرجاوه آماده عرضه سوخت مورد نیاز به اتوبوس‌های پاکستانی هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستانی در راه رسیدن به معشوق پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و گاه شبی را در این استان سپری می‌کنند.
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردم دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان سبب شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نداشته باشند.
زوار پاکستان از مرز میرجاوه واقع در ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان وارد استان سیستان و بلوچستان می‌شوند.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر ۹۰۰ کیلومتر با کشور پاکستان و ۳۰۰ کیلومتر با کشور افغانستان مرز زمینی دارد.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.