امیرمحمد براهویی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس دستورالعمل وزارت ورزش و جوانان مبنی بر برگزاری رقابتهای ورزشی روستاییان تحت عنوان جام«خوشهچین» این رقابتها به همت هیات بازیهای بومی محلی استان و دهیاریها در روستاهای سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: ورزشکاران شرکت کننده در این دوره از رقابتها از ۲۰ شهریور به مدت ۱۰ روز در ۶ رشته ورزشی فوتبال، والیبال، طنابکشی، هفت سنگ مهارتی، دوومیدانی و چوبکشی به مصاف حریفان خود رفتند.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی سیستان و بلوچستان ایجاد انگیزه برای رقابتهای سازنده و موثر، ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در بین روستاییان و کشف استعدادهای جدید بویژه در بین زنان روستایی استان را از مهمترین اهداف برگزاری این دوره از رقابتها ذکر کرد و افزود: نفرات برتر این دوره از رقابت ها به مرحله کشوری اعزام میشوند.
وی بیان کرد: با توجه به تنوع فرهنگی تا کنون ۱۳۰ بازی بومی محلی در سیستان و بلوچستان شناسایی شده به طوریکه تنوع این رشتهها زمینه جذب حدود هفت هزار ورزشکار سازمان یافته را در این هیات فراهم کرده است.
براهویی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان یکی از استانهای سرآمد در رشته بازیهای بومی محلی در کشور است.
به گزارش ایرنا بیش از۴۶ هزار ورزشکار در قالب حدود ۵۰ هیات استانی و ۵۰۰ هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان سازماندهی شده اند.
۷۳۱۶**۳۲۱۳