دکتر سید مهدی طباطبایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۸۲ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۴۱ تیم بازرسیدر ایام محرم اقدام به نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از قبیل مساجد، تکایا، حسینیه ها و ایستگاههای صلواتی زیرپوشش این دانشگاه کردند.
وی افزود: بیش از ۳ هزار مورد کلرسنجی و نمونه برداری از منابع آب آشامیدنی در این اماکن انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: هرگونه پخت و پز مواد غذایی باید در مکانهای بهداشتی انجام شود و افرادیکه در طبخ و توزیع مواد غذایی مشارکت دارند باید دارای کارت بهداشت باشند.
وی خاطر نشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و این سامانه تلفنی در تمام ایام سال آماده دریافت پیامها، نظرات، پیشنهادات، اخبار و یا شکایات هموطنان عزیز در خصوص مسائل بهداشت محیطی است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است .
شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
۷۳۱۶**۳۲۱۳