دکتر سیدمهدی طباطبائی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ایام محرم و صفر و در راستای تامین سلامت هیات‌های عزاداری در مساجد و تکایا، طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر توزیع موادغذایی سالم و انجام فعالیت‌های آموزشی با حضور بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.

وی افزود: در این ایام ۸۲ بازرس بهداشت محیط در قالب ۴۱ تیم بازرسی و آموزشی ۲نفره بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی نظارت می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در مراسم عزاداری، مساجد، تکایا و هیات‌ها و موکب‌ها می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا بویژه بیماری‌های عفونی روده‌ای را افزایش دهد، بنابراین اجرای مطلوب دستورالعمل بهداشت‌محیط در مراسم عزاداری محرم، صفر و اربعین ضروریست.

وی ادامه داد: هیات‌ها باید توجه کنند از بسته بندی غذا بیش از ۲ ساعت قبل از مصرف خودداری شود و درعین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری و در صورت توزیع سبزی و سالاد رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است.

طباطبایی خاطر نشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و این سامانه تلفنی در تمام ایام سال آماده دریافت پیام‌ها، نظرات، پیشنهادات، اخبار و یا شکایات هموطنان عزیز در خصوص مسائل بهداشت محیطی است.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است .
شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.