رسول راشکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۰ کاروان سلامت جمعیت هلال احمر از استان‌های البرز، تهران، قم، فارس، زنجان، قزوین، گلستان، مازندران، آذربایجان غربی و اصفهان از ۱۵ مرداد تاکنون در قالب ۱۳۳ پزشک به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به هموطنان مناطق محروم خود در شهرستان‌های ایرانشهر، نیمروز، خاش، هیرمند، سرباز، فنوج، نیکشهر، هامون، میرجاوه و مهرستان پرداختند.

وی ارائه خدمات آموزشی به سه هزار و ۸۳۴ نفر، خدمات فرهنگی به ۲ هزار و ۳۷۴ نفر،توزیع ۲ هزار و ۵۹۹ سبد غذایی به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال، چهار هزار و ۳۲۴ سبد بهداشتی به ارزش ۲ میلیارد و ۱۵۵ میلیون و ۶۱۵ هزار ریال و عرضه سبد آموزشی به چهار هزار و ۴۲ نفر به ارزش افزون بر ۲ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات کاروان سلامت در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: همچنین در این مدت ۲۷۳ مخزن آب توسط خیران کاروان‌های سلامت کشور در روستاهای محروم این استان توزیع شد.

وی اهدای یک دستگاه تصفیه آب به ارزش ۵۵۰ میلیون ریال، توزیع بسته حمایتی معیشتی به ارزش افزون بر ۱۴ میلیارد ریال، افتتاح یک بانک امانات و تجهیزات پزشکی به ارزش افزون بر یک میلیارد ریال و انجام ۶۵۰ مورد کلرزنی و سم زدایی آب را از دیگر اقدامات ارزشمند اعضای این کاروان های سلامت در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.

راشکی افزود: اعضای کاروان سلامت جمعیت هلال احمر کشور در قالب خدمات حمایتی معیشتی اقدام به ارائه انواع خدمات نظیر توزیع سبد غذاییی و بهداشتی، البسه، فرش، پتو، کپسول گاز، ساخت سرویس های بهداشتی و اسباب بازی کردند.

وی برگزاری کلاس‌های آموزشی، اهدای کتاب و اجرای برنامه‌های شاد در قالب تئاتر، موسیقی و رقابت‌های ورزشی را از مهمترین اقدامات آموزشی و فرهنگی اعضای کاروان سلامت نذر آب ۲ در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طرح ملی نذر آب همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: اقدامات ارزشمند اعضای کاروان سلامت طرح ملی نذر آب در سیستان و بلوچستان همواره در ذهن و دل مردم این دیار ماندگار و دعای خیرآنان بدرقه تلاش گران این عرصه خواهد بود.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به دلیل بروز خشکسالی ۲ دهه و وزش بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان و مونسون (بادهایی که شبیه به نسیم دریا بوده، اما سرعت وزش در آنها شدیدتر و هماهنگ تر است و در زمان های خاصی از سال در دریای عمان و سواحل چابهار جریان دارند) همواره با بادها و توفان های شدید و گرد و غبار روبه رو است که گاه سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از ۲۰ برابر حد استاندارد می شود.
این استان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استان هایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی به طور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا معمولا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.