حجت الاسلامحسنخدری سهشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پس از گفت وگو با یکی از کارآفرینان حوزه فرش که توان ارتباط و صادرات فرش در داخل و خارج کشور را داشت وارد مذاکره شده و این فرد به موضوع فرش دستبافت سیستان ورود کرد.
وی بیان کرد: طرح قالیبافی در شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان تدوین شده به طوریکه این طرح ۴۰ هزار قالی باف را زیرپوشش قرار میدهد.
امام جمعه زهک تصریح کرد: در مرحله نخست این طرح پنج هزار نفر میتوانندنامنویسیکنند و تحویل دار قالی، نخ و پس از آن فروش محصول برعهده کارآفرین است.
وی بیان کرد:متاسفانه بدلیل کمکاری و سواستفاده از فرش دستبافت سیستان در سالهای اخیر، مردم اعتماد خود را از دست دادهاند و جوانان این سرزمین با کار و تلاش بیگانه شدند.
حجت الاسلام خدری از ایجاد کارگاههای رنگرزی و ریسندگی در کنار این طرح خبرداد و افزود: این طرح از طرف بخش خصوصی ابتدا از زهک و پس از آن در شهرهای زابل، هیرمند، هامون و نیمروز اجرا می شود.
وی نقد را ارزیابی منصفانه از عملکرد مسئولان عنوان کرد و گفت: پیگیری و حل چهار معضل اصلی منطقه سیستان شامل مرز، گردوغبار، جادههای مواصلاتی و مدیریت واحد آب از استاندار سیستان وبلوچستان درخواست شده است.
امام جمعه زهک بررسی فواید منطقه آزاد تجاری - صنعتی سیستان را خواستار شد و اظهارداشت: طرح منطقه آزادسیستان باید به صورت جداگانه به مجلس شورای اسلامی با توجه به شرایط خاص منطقه از سوی دولت به مجلس ارسال شود.
۷۳۱۷**۳۲۱۳