فرماندار ویژه زابل گفت: در بحث آموزش، تعلیم و تربیت فرزندان و دانش آموزان باید نهایت دقت و تلاش صورت گیرد چرا که اینها آینده سازان ایران اسلامیند و براین اساس باید نسبت به تأمین فضاهای آموزشی ایمن و استاندارد برای دانش آموزان تلاشی مضاعف صورت پذیرد .
به گزارش ایسنا منطقه سیستان و بلوچستان غلامرضا گنجی در شورای آموزش و پرورش منطقه سیستان که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی،توسعه و تجهیزمدارس کشور در زابل برگزار شد افزود: تراکم دانش آموزی در مقطع ابتدایی در کشور 24.65 صدم درصد در استان سیستان و بلوچستان 37.21 صدم درصد و در شهرستان زابل 24 نفر است همچنین تراکم دانش آموزی در مقطع متوسطه اول در کشور 19.85 در استان 32.15 و در شهرستان زابل 30 نفر می باشد و تراکم دانش آموزی در مقطع متوسطه دوم در کشور 16.77 در استان 25.23 و در شهرستان زابل 24.9 درصد است .
وی ادامه داد: سرانه فضاهای آموزشی در کشور 5.18 مترمربع در استان سیستان و بلوچستان 3.32 و در شهرستان زابل 3 مترمربع می باشد .
وی اضافه کرد: ما در این شهرستان 313 واحد آموزشی داریم که 4.9 درصد ازکل فضای آموزشی استان را شامل می شود .
گنجی در ادامه گفت: 37703 نفر دانش آموز داریم که از این تعداد 28413 نفر در مدارس دولتی و 9290 نفر در مدارس غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند که نسبت دانش آموز به معلم نیز 24.6 درصد می باشد .
معاون استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: براساس سرشماری سال 95 نرخ باسوادی در شهرستان زابل 82 درصد اعلام شده است .
غلامرضا گنجی افزود: در این شهرستان 18 هزار کلاس درس ساماندهی شده که از این تعداد 1499 کلاس غیر استاندارد امکانات گرمایشی است.
وی ادامه داد: 925 کلاس درس نیز بدلیل مشکلات فنی و مهندسی شناسایی شده اند که از این تعداد 293 کلاس بدلیل غیر استاندارد و خطر آفرین بودن برای دانش آموزان باید تخریب، 386 کلاس باید مستحکم سازی و 246 کلاس باید مقاوم سازی شوند .
همچنین در این جلسه رخشانی مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز گفت: احداث مجتع های آموزشی کاری بسیار خوب و ارزشمند است که در حال حاضر 52 مجتمع آموزشی را در کشور در دست احداث داریم که یکی از این مجتمع ها در شهر زاهدان در نظر گرفته شده که در حال ساخت است و اگر جانمایی و همینطور زمین مناسبی در منطقه سیستان برای احداث مجتمع آموزشی با زیر بنای 10 هزار متر مربع در نظر گرفته شود این آمادگی وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت زیرساخت برای انجام هرکار، افزود: برنامه جمع آوری بخاری های نفتی یکی دیگر از برنامه های مهم ما بود که در استان خراسان شمالی بدلیل وجود زیر ساخت مناسب از جمله گازکشی، توانستیم همه بخاریهای نفتی را از سطح مدارس جمع آوری کنیم و در حال حاضر هم در تلاشیم تا بخاریهای گازی غیر استاندارد را جمع کنیم و بجای آن سیستمهای استاندارد را جایگزین نماییم.
وی ادامه داد: از محل طرح های نیمه تمام برای استان سیستان و بلوچستان در سال 97 با پیگیریهای انجام شده 27 و نیم میلیارد تومان تخصیص یافت ولی در سال جاری خوشبختانه به 80 میلیارد تومان رسیده که تاکنون 52 درصد از این بودجه تخصیص پیدا کرده ولی تلاش می کنیم که در آینده بسیار نزدیک الباقی اعتبار باقی مانده نیز تخصیص یابد .
وی در ادامه گفت: دراستان سیستان و بلوچستان 36 پروژه فعال و 10 پروژه نیمه تمام غیر فعال داریم که باید تلاش شود تا این پروژه ها هرچه سریعتر به اتمام برسد .
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام