مدیر پروژه واحدهای سیار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: نیروگاه ۲۵ مگاواتی سراوان به شبکه اصلی متصل شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا ، محسن نیکبخت بعداز ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در نیروگاه گازی 25 مگاوات سراوان برگزار شد، اظهار داشت: اولین نیروگاه ۲۵ مگاواتی قابل حمل استان برای کمک به کاهش افت ولتاژ و جلوگیری از خاموشی در این روزهای گرم سال در سراوان بهربرداری رسید و در مدار قرار گرفت.

مدیر پروژه واحدهای سیار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ادامه داد: وزارت نیرو در راستای منویات مقام معظم رهبری در سال رونق تولید، تقویت و رفع مشکلات و کسری تولید برق شبکه استان سیستان و بلوچستان را مد نظر دارد که این مهم در دستور کار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: بالاترین مقدار مصرفی که امسال در استان داشته ایم ۱۵۱۰ مگاوات بوده است که کل تولید استان یک هزارو ۲۳ مگاوات بوده است که ۴۸۷مگاوات کسری تولید در استان وجود دارد که از شبکه اصلی تامین می شود و تاکنون خاموشی در سال جدید شاهد نبوده ایم.

نیکبخت ادامه داد: حداکثر نیاز مصرف سیستان و بلوچستان در سال گذشته حدود هزار و 449 مگاوات بوده است اما تراز تولید 285 مگاوات بوده ‌که پیش بینی می‌شود در صورت عدم مدیریت مصرف تا سال 1405 نیاز مصرف به 2هزار و 450 مگاوات رشد خواهد داشت که چیزی حدود یک هزارو۴۰۰ مگاوات کسری در استان خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه کل ظرفیت اسمی نیروگاهای استان یک هزار و ۵۵۴ مگاوات است، ادامه داد: توان تولیدی نیروگاها در پیک مصرف یک هزارو ۶۶ مگاوات است و ضریب آمادگی نیروگاهای استان ۹۶ درصد و یک هزار ۲۳مگاوات تولید می کنند.

وی عنوان کرد: در سال جاری ۱۰۲ مگاوات صادرات به کشور های افغانستان و پاکستان داشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: در ماه های گذشته و امروز  یک واحد نیروگاهی 40 مگاواتی در شهر زاهدان و یک واحد نیروگاه 25 مگاواتی در شهر سراوان در پیک سال 98 به بهره برداری  رسیده و وارد مدار تولید شبکه سراسری کشور شده است.

به گزارش ایلنا از جمله مزیت های  نیروگاه قابل حمل می‌توان به سرعت نصب آن اشاره کرد که از لحظه انعقاد قرارداد و تحویل زمین حداکثر سه ماه زمان نیاز است تا نیروگاه در مدار تولید قرار گیرد.

انطباق پذیری با سوخت گاز طبیعی و گازوئیل را داراست.

راه اندازی سریع این نیروگاه ها که در ۲۵ دقیقه به بار کامل می‌رسد.

قابلیت حمل این نیروگاها و نیاز به حداقل فضا مورد نیاز از دیگر مزیت های این نیروگاه ها است که توسط شرکت مپنا در سراوان راه اندازی شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.