مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون احداث تصفیه خانه فاضلاب چابهار 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ اصلی به پایان رسیده و سایر عملیات باقی مانده در حال انجام است .
علیرضا قاسمی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: تاکنون احداث تصفیه خانه فاضلاب چابهار 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ اصلی به پایان رسیده و سایر عملیات باقی مانده در حال انجام است .
وی افزود: در مجموع طرح فاضلاب چابهار 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هزینه صرف شده این طرح تاکنون 390 میلیارد ریال است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان افزود: طرح فاضلاب چابهار که از سال 1382 اجرایی و دارای موافقت نامه عمرانی بوده شامل 116 کیلومتر خطوط فرعی ، 44 کیلومتر خط اصلی ، 5 کیلومتر خط انتقال فاضلاب ، 3 باب ایستگاه پمپاژ و یک تصفیه خانه با ظرفیت 12000 متر مکعب در شبانه روز است.
قاسمی عنوان کرد: تصفیه فاضلاب علاوه بر اینکه منجر به ارتقاء شاخص های بهداشت و سلامت عمومی می گردد در کاهش مصرف آب نیز بسیار موثر است و میتوان از پساب تصفیه شده برای صنایع و فضاهای سبز و سایر موارد مشابه استفاده کرده و به این صورت استفاده از آب تصفیه شده و منابع محدود آب را بصورت چشمگیری کاهش خواهد داد .
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اعلام کرد: تا کنون 2200 فقره انشعاب فاضلاب در شهر چابهار نصب شده و در حال حاضر حدود 8 لیتر در ثانیه فاضلاب تصفیه شده تولید می شود و برنامه ریزی لازم جهت استفاده از این پساب برای آبیاری فضاهای سبز توسط این شرکت و شهرداری چابهار صورت گرفته است و بعنوان برنامه کوتاه مدت در ابتدا آبیاری فضای سبز تصفیه خانه فاضلاب چابهار در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان است و توافقات لازم جهت استفاده از این پساب برای استفاده در فضاهای سبز شهر چابهار یا سایر موارد مشابه بعنوان برنامه های بلند مدت در حال انجام است.
قاسمی در پایان اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت شهر چابهار مطابق آخرین مطالعات جمعیت شناسی ، بازنگری مبانی طرح فاضلاب چابهار بر اساس جمعیت 213000 نفر در افق طرح ( سال 1420 ) نیز در حال انجام است.