دکتر سید مهدی طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 82 بازرس در قالب 41 تیم در طرح سلامت ماه مبارک رمضان نوروزی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی شهرستان های زیر پوشش این دانشگاه را برعهده دارند.
وی ادامه داد: هفت هزار و 305 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این طرح مورد بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشتی سیستان و بلوچستان قرار می گیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به افزایش خرید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بخشی از فعالیت بازرسان بررسی وضعیت قنادی هاست.
وی افزود: همچنین اغذیه فروشی ها، محل های فروش حلیم، شله زرد و آش با دقت بررسی می شود تا نکات بهداشتی را رعایت کرده باشند.
طباطبایی از شهروندان خواست که برای تهیه اقلام ماه مبارک رمضان به مکان های معتبر و شناخته شده مراجعه و مواد غذایی و اولیه مورد نیاز را از این مکان های خریداری کنند.
وی گفت: سامانه 190 برای مدیریت و نظارت مردمی ستاد فوریت های سلامت محیط و کار است که با هدف رسیدگی به تخلف های بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی، پاسخگویی به شکایت های مردمی ارزیابی سریع از بهداشت محیط راه اندازی شده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، بمپور، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.