علیرضا جلالزایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 440 هزار مسافر از 25 اسفند پارسال تا کنون وارد سیستان و بلوچستان شده و از جاذبه های دیدنی و تاریخی این استان دیدن کردند.
وی افزود: شهرستان های پنجگانه سیستان(زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز) و چابهار بیشترین پذیرش مسافران نوروزی سیستان و بلوچستان را در این مدت به خود اختصاص داده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان ادامه داد: وجود اقلیم متفاوت روستایی، آداب و رسوم، منازل خشتی، گلی و کپرهای زیبا با محیطی طبیعی بکر و دیدنی، صنایع دستی، آداب و رسوم خاص فرهنگی، آثار تاریخی، غذا و طبیعت متفاوت با سایر نقاط کشور در کنار مهمان نوازی و خونگرمی مردم استان سبب شده که امسال تعداد زیادی مسافر و گردشگر به این منطقه سفر کنند.
وی با بیان اینکه تعداد واحدهای بوم گردی سیستان و بلوچستان در سالجاری افزایش حدود 90 درصدی پیدا کرده است افزود: ویژگی مهم گردشگری این استان مردمی شدن آن است که این مهم از طریق افزایش واحدهای بوم گردی به زیبایی خود را نشان می دهند.
جلال زایی آشنایی با آداب و رسوم هر منطقه، حفظ و گسترش مشاغل در روستاها، ایجاد کسب و کار جدید و فرصت های نو برای جوان ترها و پایداری محیط زیست را از جمله مهمترین مزایای راه اندازی واحدهای بوم گردی ذکر کرد.
وی بیان کرد: «نوروز کارت» به منظور رفاه بیشتر و خرید آسان به مسافران نوروزی سیستان و بلوچستان ارائه می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: مسافران دارای نوروز کارت از تخفیف قابل ملاحظه ای در هنگام خرید برخوردار خواهند شد.
وی برپایی نوروزگاه و بازارچه های صنایع دستی را از مهمترین اقدامات میراث فرهنگی برای معرفی ظرفیت های گردشگری به مسافران نوروزی سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با 20 شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، بمپور، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استان های گردشگر پذیر کشور است.
رازهای سربه مهر آثار باستانی و تاریخی بیش از 6 هزار ساله، قله های مرتفع با دامنه های سرسبز، باغ های میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری، روستاهای گردشگری، سواحل دلنشین، بازارهای سنتی و لوکس و کوههای مینیاتوری گوشه ای از زیباییهای استان سیستان و بلوچستان برای سفرهای نوروزی است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راه های هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان - زابل - زاهدان، کرمان - زاهدان، کرمان - ایرانشهر و جاسک - کنارک - چابهار امکان پذیر است.
سیستان و بلوچستان با گستره 187 هزار کیلومترمربع و 2 میلیون و 700 هزار نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور به شمار می رود.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.