به گزارش ایرنا سرهنگ حسین پودینه شنبه شب در یادواره سرلشکر شهید حاج قاسم میرحسینی و بزرگداشت 27 تن از شهدای حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان اظهار داشت:
اگر دیروز شهید میرحسینی ها توانستند جبهه را اداره کنند امروز هم جوانان مومن و انقلابی در قالب کارهای جهادی می توانند راه شهید میرحسینی را ادامه دهند.
وی ادامه داد: تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی پیروی از تفکرات شهدای گرانقدر دوران هشت سال جنگ تحمیلی است.
فرمانده سپاه ایرانشهر گفت: رهبر معظم انقلاب شهید میرحسینی را سیدالشهدای سیستان و بلوچستان لقب دادند.
وی هدف از برگزاری یادواره های شهید میرحسینی در جای جای سیستان و بلوچستان را زنده نگه داشتن روش و تفکر این شهید والا مقام عنوان کرد.
سرهنگ پودینه حرکت مذبوحانه مزدوران استکبار که منجر به شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی شد را محکوم کرد.
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم اظهار داشت: 40 روز قرار است با شهید میرحسینی همراه باشیم و ویژه برنامه هایی با کمک ستاد مردمی «شهید میرحسینی» در این استان برگزار می شود.
علیرضا کیخا ادامه داد: مهمترین پیامی که این یادواره دارد این است که حاج قاسم میرحسینی به عنوان یک الگو و شخصیت مردمی به مردم معرفی شود.
وی تصریح کرد: شهدا به مادیات دنیوی دل بسته نبودند و این را در منش و نوع زندگی این بزرگواران می توان به وضوح دید.
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: ما اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی را در گرو جان‌فشانی‌ها و ایثارگری‌های شهدای والامقام و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به دست آوردیم.
وی ادامه داد: همگان باید تلاش کنند تا آرمان‌ها و ارزش‌های شهدا در جامعه نهادینه شود.
به گزارش ایرنا شهید قاسم میرحسینی در سال 1342 در روستای صفدرمیربیک از توابع شهرستان زهک به دنیا آمد.
وی کوچک ‌ترین فرزند خانواده حاج مرادعلی میرحسینی بود. شهید میرحسینی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در روستای جزینک به پایان رساند و برای ادامه تحصیل رهسپار هنرستان کشاورزی شهر زابل شد.
پس اخذ مدرک دیپلم در سال 1360 به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در واحد پذیرش مشغول به خدمت شد و پس از چند ماه کار و تلاش صادقانه و خالصانه برای گذراندن دوره عالی برگزیده شد.
با آغاز عملیات بیت المقدس شهید میرحسینی به عنوان معاون یکی از گردان‌های عمل ‌کننده در این عملیات شرکت کرد و سرانجام پس از آزادسازی و فتح خرمشهر برای دوره آموزش تکمیلی فرماندهی رهسپار تهران شد و پس از فراگیری آموزش‌های لازم به تیپ 41 ثارالله (ع) پیوست.
شهید قاسم میرحسینی در سال 1361 به عنوان فرمانده گردان شهید مطهری منصوب شد و پس از شرکت در عملیات‌هایی چون رمضان و والفجر مقدماتی و با لیاقتی که فرماندهان در او سراغ داشتند او را به عنوان مسئول طرح و عملیات تیپ 41 ثارالله (ع) منصوب کردند.
وی در عملیات والفجر یک از ناحیه کتف و صورت مجروح شد. در سال 1362 سنت حسنه پیامبر (ص) را بجای آورده و ازدواج کرد. این سرباز گمنام امام زمان (عج) در عملیات والفجر 3 سه شبانه روز چشم به هم نگذاشت تا این عملیات را ساماندهی کند.
در عملیات والفجر 4 نیز به همراه رزمندگان اسلام ارتفاعات دره شیلر و پنجوین را با یاری خداوند و رزمندگان اسلام تصرف کردند. وی در عملیات خیبر به عنوان فرمانده تیپ منصوب شد و در این عملیات در جزیره مجنون پس از دلاوری‌های فراوان بر اثر بمباران شیمیایی دچاره مسمومیت گازهای سمی و مجروح و به پشت جبهه اعزام و پس از آن به تهران منتقل شد.
سردار شهید میرحسینی هنوز از بند جراحات وارد شده رها نشده بود که به مناطق عملیاتی برگشت و در عملیات میمک شرکت کرد تا اینکه ارتفاعات میمک را فتح کردند.
در سال 1363 مسئولیت طرح و عملیات لشکر 41 ثارالله (ع) به او واگذار شد. او در عملیات بدر دو باره بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن بعثی از ناحیه پا به شدت زخمی شد.
شهید قاسم میرحسینی در سال 1364 به زیارت خانه خدا مشرف شد و در همان سال به سمت قائم مقامی لشکر 41 ثارالله (ع) معرفی شد. در عملیات والفجر 8 پس از رشادت‌ها و شجاعت‌های نیروهای سپاه اسلام شهر فاو آزاد شد.
وی در عملیات کربلای یک که منجر به فتح ارتفاعات قلاویزان شد شرکت داشت و در کربلای 4 که مقدمه کربلای 5 بود خالصانه و شجاعانه جنگید و به همراه همرزمان خود نیروهای بعثی را از مرزهای کشور بیرون راند.
سرانجام این سردار رشید اسلام در سال 1365 در خاک مقدس شلمچه و در عملیات کربلای 5 پس از ساماندهی نیروها در حین عملیات بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به ناحیه پیشانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
7314**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.