علی خانقائی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سامانه با هدف کنترل و ثبت ورود و خروج کامیون ها بر اساس زمان دقیق و مدیریت کامیون ها در پایانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در قالب این سامانه به هر کامیون بارکد اختصاصی تعلق می گیرد، گفت: با راه اندازی سامانه «مهر پایا » تمام گزارشات کامیون ها اعم از مدت زمان حضور، خسارت وارده احتمالی به پایانه و غیره به صورت آنلاین در طول شبانه روز قابل دسترسی است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: قبل از نصب این سامانه تمام اطلاعات کامیون ها در پایانه های باری این استان مستقر در چابهار و زاهدان به صورت دستی انجام می شد که مشکلاتی را به همراه داشت.
وی ادامه داد: این سامانه برای نخستین بار در کشور توسط نخبگان سیستان و بلوچستان در قالب شرکت «شمیم ارج گستر» طراحی شد که بعد از نصب در پایانه های استان بسیار مورد استقبال مسئولان کشوری قرار گرفت.
به گزارش ایرنا در پایانه های بار زاهدان با 34 هکتار و چابهار با 30 هکتار گستره که از امکانات مختلف نظیر جایگاه سوخت، تعمیرگاه لوازم یدکی، تعویض روغن و لاستیک، رستوران و غیره برخوردارند به ترتیب به طور متوسط در هر روز 500 و 200 کامیون تردد می کنند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.