به گزارش ایرنا علی ملاشاهی روز سه شنبه در نشست بررسی نیازهای پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروزه دایره خدمات هواشناسی به لایه های مختلف جامعه و بخش های اقتصادی نفوذ کرده است، به طوری که کاربران هواشناسی در دورافتاده ترین نقاط استان پیگیر لحظه به لحظه تغییرات جوی هستند.
وی با بیان اینکه کشاورزان، صیادان و فعالان حمل و نقل دریایی، هوایی و جاده ای بیشترین خدمات گیرندگان هواشناسی در بخش اقتصادی هستند، افزود: اکنون بسیاری از مردم عادی نیز به صورت جدی از خدمات هواشناسی در زندگی روزمره خود استفاده و بسیاری از امور روزانه خود را با اوضاع جوی تنظیم می کنند.
رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: کاربران هواشناسی خواستار پیش بینی دقیق مکانی و زمانی وضع جوی هستند که شدت و ضعف وقوع پدیده ها مهمترین نیاز آنها است.
ملاشاهی در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان و اهمیت ایجاد یک ایستگاه جو بالا در نواحی مرکزی یا جنوبی استان، تصریح کرد: توسعه خدمات هواشناسی نیازمند تقویت شبکه پایش و افزایش تعداد ایستگاه های هواشناسی استان است که خوشبختانه مدیریت جدید اداره کل به طور جدی پیگیر این موضوع است.
وی ادامه داد: توسعه شبکه پایش هواشناسی نیازمند یک نگاه ملی و پشتیبانی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان است که با توجه به اهمیت هواشناسی در کاهش و مدیریت ریسک، نوعی سرمایه گذاری به حساب می آید.
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت سامانه هوا گوی هواشناسی به شماره 134 گفت: هم اکنون این سامانه از طریق 7 خط تلفن برای پاسخگویی به کاربران فعال است و پیش بینی های وضع هوا به صورت روزانه در دسترس کاربران قرار می گیرد.
9908 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.