نماینده بنیاد خیریه زینب کبری (س) از توزیع 2000 کیف و بسته لوازم التحریر در مدارس روستایی سیستان و بلوچستان خبر داد .
طه هاشمی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: بنیاد زینب کبری (س) با هدف حمایت از دانش آموزان مناطق کم برخوردار ، مناطق زلزله زده و استان هایی که گرفتار خشکسالی شده اند اقدام به توزیع 2 هزار کیف و لوازم التحریر در سه روستای سیستان و بلوچستان کرده است.
وی افزود: اقدامات حمایتی بنیاد خیریه زینب کبری (س) ، از حدود دو سال پیش و با توزیع 70 هزار بطری آب معدنی در مناطق متاثر از خشکسالی در سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
وی دلیل انتخاب استان سیستان و بلوچستان را برای توزیع کیف و لوازم التحریر، استعدادهای درخشان و آمار بازماندگی از تحصیل در این استان دانست و خاطر نشان کرد: مردم سیستان و بلوچستان باید بدانند که از استعداد های مثال زدنی برخوردارند و باید اعتماد به نفس خود را تقویت کنند.
نداشتن اعتماد به نفس یکی از معضلات دانش آموزان
هاشمی عنوان کرد: یکی از مشکلات دانش آموزان روستایی منطقه بلوچستان این است که اعتماد به نفس کافی ندارند و نمی توانند به راحتی خودشان را معرفی کنند و خواسته هایشان را بیان کنند .
وی افزود: در کنار بسته های لوازم التحریر ، بازی های فکری هم در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
نماینده بنیاد خیریه زینب کبری (س) عنوان کرد: طی دو سال گذشته تعداد زیادی لوازم التحریر را بین دانشآموزان استان سیستان و بلوچستان توزیع کردهایم و با کمک گروهی از خیرین توانستهایم هنرستان و مدرسه ای برای دخترانی که تمایل به ادامه تحصیل داشتند و به دلیل نبود فضای آموزشی قصد ترک تحصیل داشته اند تاسیس کنیم.
هاشمی عنوان کرد: تنها انگیزه ای که همه خیرین دارند این است که مردم روستاهای هدف به این مهم برسند که قابل احترام اند و توسعه روستا بدون کمک خود مردم امکان پذیر نیست.
وی اشتغال زایی برای زنان سرپرست خانوار در سیستان و بلوچستان با محوریت سوزن دوزی را یکی دیگر از اولویت های بنیاد خیریه زینب کبری(س) عنوان کرد.
توزیع کتاب های کمک آموزشی کنکور در دستور کار
هاشمی اذعان داشت: بمنظور انسجام استعدادهای درخشانی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد کتاب های کمک آموزشی بین دانش آموزان روستایی توزیع شده و در تلاشیم با کمک مجموعه قلمچی کتاب های بیشتری آماده کنیم.
وی مهاجرت معکوس را یکی از اهداف خیریه در سیستان و بلوچستان دانست و افزود: ما به صورت عملیاتی وارد بلوچستان شده ایم و می خواهیم از تجربیات بلوچستان برای توسعه منطقه سیستان هم استفاده کنیم.
ضرورت فعالیت سمن ها در روستاهای بلوچستان
هاشمی خاطر نشان کرد: برای انجام اقدامات چشمگیر در منطقه بلوچستان باید سازمان های مردم نهاد فعال شوند.
وی در ادامه گفت: ما برای امسال سه بیشترین تعداد کیف و لوازم التحریر در استان سیستان و بلوچستان توزیع شده و ارزش هر کوله پشتی بین ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان برآورد شده که در سه روز اول مهرماه در روستاهای کشاری، کلپورگان، میتگان ، آبگاه و کوچینگ و تعدادی هم در حاشیه شهر زاهدان توزیع شده است.
وی در پایان گفت: اقدام حمایتی هواپیمایی جمهوری اسلامی در ارسال رایگان بار برای رساندن کوله ها در اول مهر ماه به فرودگاه کنارک کمک شایانی بود که قابل تقدیر است.