به گزارش ایرنا محمدرضا واعظ مهدوی روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای بیمه عشایر و روستاییان هیچ محدودیتی در این استان نداریم و از روستاییان دعوت می کنیم تا از امکاناتی که دولت برای بیمه آنها فراهم کرده استفاده کنند.
وی افزود: دولت 2 برابر حق بیمه روستاییان را می پردازد و آنان فقط با پرداخت یک سوم حق بیمه یعنی ماهیانه 20 هزار تومان و سالیانه 240 هزار تومان می توانند از خدمات بیمه برخوردار شوند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: یک میلیون و 670 هزار نفر در کل کشور تا کنون زیر پوشش بیمه قرار گرفتند.
وی ادامه داد: نسبت بیمه شدگان در کشور از سیستان و بلوچستان بیشتر است که امیدواریم استفاده از بیمه عشایر و روستاییان با اسقبال بیشتر مشمولان در این استان گسترش یابد.
واعظ مهدوی اظهار داشت: سیاست های حمایتی دیگری را هم برای گسترش بیمه های اجتماعی در سیستان و بلوچستان پیگیری خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: تمامی اقداماتی که به حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی مربوط است در شورای استانی هماهنگی دستگاههای تابعه این وزارتخانه بررسی و پیگیری می شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: تامین اجتماعی، بهزیستی، بانک توسعه تعاون، بانک رفاه، صندوق کارآفرینی امید، صندوق بیمه عشایر و روستاییان و تمامی واحدهای مربوط به تعاون باید در این شورا وظایف خود را به درستی و کامل انجام دهند.
وی اظهار داشت: اگر در سایر استانهای کشور کمبود و یا مشکلی در بیمه روستاییان و عشایر داشته باشیم سعی می کنیم در سیستان و بلوچستان این کمبودها وجود نداشته باشد و بتوانیم خدمات خود را به طور کامل در این استان انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: پوشش تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان 27 درصد و میانگین کشوری آن 55 درصد است.
وی ادامه داد: باید برنامه ریزی و هدف گذاری شود تا این پوشش حداقل به 45 درصد افزایش پیدا کند چرا که پوشش فعلی مناسب ارزیابی نمی شود.

**تامین آب روستایی تنها راهکار تثبیت جمعیت در روستاهاست
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: 51.5 درصد جمعیت این استان روستانشین هستند که با توجه به مشکلات و تنش های آبی موجود این جمعیت در حال مهاجرت به شهرها و استان های دیگر هستند.
سید دانیال محبی ادامه داد: یک میلیون و 300 هزار نفر جمعیت در مرکز و شمال سیستان و بلوچستان به آب رودخانه هیرمند وابسته هستند از طرفی در جنوب استان نیز قنوات منبع تأمین آب مردم است که بیشتر آنان دچار مشکل شده است.
وی افزود: در کنار کم آبی، ریزگردها در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان که ناشی از خشکی تالاب بین المللی هامون و تالاب جازموریان است مشکلاتی را برای مردم این استان به وجود آورده است.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اعتبارات فعلی برای رفع مشکلات آبی استان کافی نیست، تصریح کرد: احیای تالاب بین المللی هامون و احیای قنوات به منابع زیادی نیاز دارد و در شرایط فعلی فقط تامین آب روستایی می تواند از مهاجرت روستاییان جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا نشست شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان امروز/ سه شنبه/ با حضور محمدرضا واعظ مهدوی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در روستای گردشگری منزلاب شهرستان زاهدان برگزار شد.
9908**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.