به گزارش جماران؛ سید حسن رسولی فعالیت انتخاباتی محمدرضا عارف برای انتخابات ریاست جمهوری١٤٠٠ و تشکیل حزب فراگیر را بعید دانست.
وی در گفت و گو با خبرنگار جماران، در پاسخ به سوالی در خصوص برخی اخبار منتشر شده مبنی بر ورود عارف به فعالیت های انتخاباتی برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: تا سال ١٤٠٠ هنوز زمان زیادی باقی مانده و تحولات حوزه سیاست داخلی کشور ما و دگرگونی های فضای سیاسی و معادلات تعیین کننده سال ١٤٠٩ از متغیرهای عدیده ای تبعیت می کند.
وی افزود: من به نمایندگی از دکتر عارف صحبت نمی کنم اما چون تا قبل از انتخابات سیزدهم، انتخابات یازدهم مجلس را در سال ١٣٩٨ پیش رو داریم، به طور طبیعی احزاب، گروهها و جریانات سیاسی همه توجهات خود را ظرف سال ١٣٩٧ که پیش بینی میکنم از مهرماه تشدید شود؛ معطوف به انتخابات مجلس خواهند کرد که رویداد بسیار مهم سیاسی است.
رسولی یادآور شد: همانطور که می دانید فراکسیون امید به ریاست دکتر عارف چهارشنبه گذشته هماوردی بسیار جدی با دو فراکسیون دیگر مجلس، (به ویژه در مرحله اول) بالاترین نصاب آراء را به خود اختصاص داد و اگر سه فراکسیونی که وارد تعیین ترکیب هیات رییسه مجلس دهم شده بودند، به خصوص فراکسیون اصولگرایان ولایی، پای موضعی که از قبل اعلام کرده بودند و گفته بودند تا آخر می ایستیم، می ماندند و تغییر مسیر نمی دادند قطعا امروز آقای دکتر عارف رییس مجلس شورای اسلامی بود. تفاوت آراء وی با دکتر لاریجانی و مقایسه سقف آراء سه فراکسیون فعال در مرحله اول که بالاترین رای متعلق به فراکسیون امید است پیام های سیاسی خود را دارد.
وی تاکید کرد: من با شناختی که از دکتر عارف دارم و ایشان را شخصیتی هوشمند و سیاستمدار می دانم، بعید می دانم وی به صورت زودهنگام وارد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم شود؛ طبیعی است که جریان اصلاحات و شورایعالی سیاستگذاری همانند سایر جریانات سیاسی و فکری کشور قبل از انتخابات ریاست جمهوری به موضوع انتخابات مجلس سال ١٣٩٨ خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: من بعید میدانم فرد باهوشی مثل دکتر عارف بدون لحاظ این واقعیت صحبت از تعیین تکلیف مشخص در مورد انتخابات ١٤٠٠ کرده باشند که اولا هنوز تا آن زمان سه سال باقی می مانده و هر نوع حرکت زود هنگامی دور از یک جریان ریشه دار و شناخته شده سیاسی است و ثانیا انتخابات سال ١٣٩٨ مجلس شورای اسلامی جدا از اهمیت بالا، سنجه ای برای پیش بینی فضای انتخاباتی ١٤٠٠ خواهد بود. لذا بعید می دانم چنین خبری قرین صحت باشد.
رسولی در پاسخ به سوال دیگری نظر خود در مورد خبر تشکیل حزب فراگیر توسط عارف را چنین بیان کرد: از ابتدا در جلسات مشاورین دکتر عارف این بحث مطرح بود و آخرین بار قرار شد با توجه به جایگاهی که دکتر عارف در سطح ملی هم به عنوان رییس فراکسیون امید و رییس شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان دارند که در سالهای اخیر پیروزی های بزرگی کسی کسب کرده آقای دکتر عارف درصدد تشکیل حزبی همانند احزاب اصلاح طلب موجود باشد. البته ایشان جوانان عضو شورای مشاورین و شاخه جوانان ستاد خود را از تشکیل حزب منع نکردند اما اینکه حزبی با محوریت ایشان آن هم به طور فراگیر تشکیل شود را نشنیده ام.