مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.

یادگار گرامی امام با تأکید بر اینکه نفس کار کردن باید تبدیل به یک ارزش شود، گفت:دلسوزانه هرچه بیشتر کار کنید؛ در حالی که هم موضوع و هم راه حل را می شناسید. اگر یکی از اینها نباشد کار خراب می شود. البته شرط لازم همه اینها این است که آدم توکلش را به خدا بیشتر کند. اعتمادتان را به خدا بالا ببرید و دلتان را با خدا صاف کنید؛ امام دلش را با خدا صاف کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در تجدید میثاق مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر با آرمان های امام خمینی (س) گفت: آقای افشانی هرجایی بودند منشأ خیر و برکت بوده اند و ان شاء الله شهرداری تهران هر در سال های پیش روی از برکات وجود ایشان بهره مند شود.

یادگار امام افزود: آقای مهندس هاشمی هم ما را یاد آیت الله هاشمی می اندازد که دین بزرگی گردن انقلاب دارند و همه ما به نوعی مدیون ایشان هستیم.

وی با اشاره به داستان حضرت موسی (ع) و حضرت خضر (ع) اظهار داشت: قاعده کلی کسانی که مسئولیت می پذیرند این است که باید قوی و امین باشند.

سید حسن خمینی گفت: اولین بُعد مسئولیت و وظیفه این است که آدمی از شرایط مطلع باشد. قوت قبل از اینکه به بازو باشد به فکر است. اگر ندانید در مجموعه ای که کار می کنید وضعیت چیست، هرکاری می کنید ممکن است بدتر شود.

وی تأکید کرد: اگر از وضعیت جامعه و محیط کار مطلع نباشید ممکن است بیشتر تلاش کنید و کمتر نتیجه بگیرید. پس باید تلاش کنیم جامعه را بهتر بشناسیم؛ شناخت جامعه راه های زیادی دارد و بیشترین آن این است که پای صحبت خود جامعه بنشینید.

یادگار امام افزود: دومین بعد این است که راه حل ها را بشناسیم و تلاش کنیم بدانیم درمان چیست. گاهی فردی می تواند به شما مشورت دهد که جلوی صدها ساعت کار و صرف بودجه های کلان را بگیرد؛ این کار علم و دانش است.

وی یادآور شد: کارهای زیادی بوده که بدون کامل کردن دانش مطالعاتی زود شروع کردیم و بعدها باید تلاش می کردند هرآنچه انجام شده را بهصفر برسانند. اگر شما مطالعات دقیق داشته باشید لازم نیست هزینه و وقت زیاد بگذارید و سریعتر به نتیجه می رسید.

سید حسن خمینی سومین بعد را کار کردن دانست و تأکید کرد: نفس کار کردن باید تبدیل به یک ارزش شود. واقعیت این است که هرچه بیشتر کار کنید بیشتر نتیجه می گیرید. کسی از کناره نشستن به جایی نرسیده و وقتی یک نفر اجیر ملت می شود باید کار کند.

وی اظهار داشت: چهارمین بعد امانت است. مسئولیتی که در اختیار ما قرار گرفته چند روزی بیشتر نیست. از این فرصت استفاده کنید و برای کسانی که شما را انتخاب کرده اند کار کنید.

یادگار امام تأکید کرد: چقدر ما مدیون کسانی هستیم که رفتند تا آرامش در جامعه باشد و مدتی مسئولیت دست شما قرار بگیرد؟ لذا این را به عنوان یک امانت بدانید و در حفظ آن کوشا باشید.

وی یادآور شد: امیرالمؤمنین(ع) در نامه به مالک اشتر می فرماید که همه انسان ها چند چیز را زشت می دانند که یکی از آنها نقض عهد است. اینها فطری بشری است و مسلمان و کافر ندارد.

سید حسن خمینی با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی ها دلسوزی است، افزود: کسی که به خدمت گرفته می شود اگر دلسوز باشد کار را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد. دلسوزی تعریف های متعددی دارد ولی ساده ترین آن این است که هر کاری می کنی فکر کن برای خودت می کنی. فطرتا انسان ها دلشان برای خودشان می سوزد.

وی ادامه داد: قانون طلایی اخلاق چیزی است که همه به آن اعتقاد دارند؛ یعنی«آنچه برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند و چیزی که برای خودت نمی پسندی برای دیگران هم مپسند». دلسوزی یعنی اینکه فکر کنید برای خودتان کار می کنید

یادگار امام تأکید کرد: دلسوزانه هرچه بیشتر کار کنید؛ در حالی که هم موضوع و هم راه حل را می شناسید. اگر یکی از اینها نباشد کار خراب می شود. البته شرط لازم همه اینها این است که آدم توکلش را به خدا بیشتر کند. اعتمادتان را به خدا بالا ببرید و دلتان را با خدا صاف کنید؛ امام دلش را با خدا صاف کرد.

به گزارش خبرنگار جماران، محسن هاشمی رفسنجانی پیش از سخنان سید حسن خمینی گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که می توان شباهت هایی به بحران های دوران امام داشته باشیم. بحران های فعلی اگر شبیه دوران امام نباشد به روایتی سخت تر است. چون بحران های آن موقع را می شد برای مردم توضیح داد ولی بحران های امروز ضرورت وحدت را می طلبد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: امیدواریم بتوانیم با درایت رهبری از این بحران ها مثل آسیب های اجتماعی و مشکلاتی که به واسطه تحریم ها ایجاد می شود در سایه وحدت سربلند بیرون آییم.

وی اظهار داشت: خوشبختانه بعد از استعفای آقای نجفی شورای شهر توانست در زمان مناسبی شهردار را انتخاب کند و با درایتی که از ایشان سراغ داریم امیدواریم مدیریت شهر طولانی مدت تر شود و بتوانیم به قول های انتخاباتی عمل کنیم. آقای افشانی هم رضایتمندی مردم را سرلوحه کار قرار داده اند.

سید محمدعلی افشانی نیز گفت: امام بدون خشونت و با پرهیز از خشونت و اتحاد میان همه اقشار جامعه بزرگترین انقلاب دینی قرن و استقلال و آزادی را برای مردم رقم زد، هم اتکایش به خداوند و هم تکیه اش به مردم بود.

شهردار تهران با یادآوری اینکه ویژگی های امام بسیار گسترده است، افزود: شجاعت و صلابت در عین عارف بودن کاری بس دشوار است. امام دارای شجاعت و صلابت مثال زدنی بود و از هیچ تهدید خارجی نمی ترسید. ایشان این درس را به ما دادند که با تکیه بر خداوند و قدرت ملت از هیچ شخصی نباید ترسید.

وی ادامه داد: امام هم باور به مردم و هم پیوند عمیق با مردم داشت. به رئیس دولت و مسئولین فرمودند ما و شما پشت سر ملت هستیم. امام مردم را ولی نعمت می دانستند و به خصوص تأکید فراوانی به مستضعفان و محرومان داشتند. پیروی از امام یعنی مشی امام را سرلوحه قرار دهیم.

افشانی تأکید کرد: اختلاف طبقاتی بسیار مشهود و دردآور است. اگر تلاش کنیم دوگانگی زیست را در این شهر کاهش دهیم قدم برداشتن در مسیری است که امام پیش روی ما قرار داده اند و من در برنامه به عنوان «تبعیض مثبت» از آن یاد کرده ام.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.