نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی: سیدعباس صالحی فرزند فرهنگ است و ویژگیها و سوابقی دارد که ما را در رای اعتماد دادن به او کمک میکند.
به گزارش جماران، در روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم در مجلس شورای اسلامی، جمشید جعفرپور در موافقت با وزارت سیدعباس صالحی پشت تریبون قرار گرفت و گفت: حدود ۴ دهه قبل ما انقلاب فرهنگی داشتیم که با نام خدا شکل گرفت و هدفش تغییر فرهنگ طاغوتی به فرهنگ اسلامی بود. امروز در بازنگری راه طی شده و نگاه به مسیر پیش رو، سوگمندانه باید بگوییم به رغم بهای سنگینی که مردم ایران برای این انقلاب دادند، دستاوردهای ما کمتر از انتظاراتمان بود.
جعفرپور با بیان اینکه امروز قرار نیست به بیان چرایی این واقعیت تلخ بپردازیم، گفت: متاسفانه سیاستزدگی مفرط بر همه شئون فردی و اجتماعی ما حاکم شده و همچون بختک روی فرهنگ افتاده است.
این نماینده مجلس ادامه داد: برای مدیریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیازمند فردی هستیم که فارغ از حاشیه ها و هیاهوهای سیاسی به ماموریتهای این وزارت بپردازد و رسیدگی به قرآن ، کتاب، مطبوعات ، سینما، تئاتر و انواع مسئولیتهای پیش روی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در دستور کار قرار دهد.
جعفرپور خاطرنشان کرد: سیدعباس صالحی فرزند فرهنگ است و ویژگیها و سوابقی دارد که ما را در رای اعتماد دادن به او کمک میکند. سابقه حضور طولانیاش در صحنههای فرهنگ، حضور در مناصب و مراجعی که فرهنگسازی و سیاستسازی فرهنگی میکنند، حضور در کمیسیونهای شورای عالی انقلاب فرهنگی ، چهار سال معاونت فرهنگی و عضو خانواده روحانیت بودن و آگاهی به مسائل اسلامی و مشورتپذیری از جمله ویژگیهایی است که در سیدعباس صالحی وجود دارد و ما را به اینکه با رای بالا او را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برسانیم، یاری میکنند.
این نماینده مجلس ادامه داد: اعتقاد سیدعباس صالحی به گفتوگو و تعامل قابل توجه است. امروز گمشده ما در حوزه فرهنگ گفتوگو است. آنچه که در خانواده انقلاب و بین فرزندان امام و رهبری کم شده، گفتوگو است. بین فرزندان انقلاب گفتوگو کم شکل میگیرد و وقتی گفتوگو کم میشود، ناچار به حدس زدن درباره دیگران هستیم و وقتی حدس میزنیم از آنها غولهایی میسازیم که باید دن کیشوتوار به آنها حمله کنیم.
جعفرپور ادامه داد: صالحی این ویژگی را دارد که اهل تعامل است و میتواند بین تولیدکنندههای محتوای فرهنگ اسلامی یعنی حوزههای علمیه و کسانی که مسئولیت فرآوری آنها را دارند(یعنی هنرمندان) ارتباط برقرار کرده و اسباب گفتوگو را بین آنها فراهم کنند.
او خاطرنشان کرد: صالحی در اختلاف فرهنگی، حاشیهسازی نمیکند. این درد ما است که صحنههای فرهنگی به صحنه مچاندازی و وزن کشی گروههای سیاسی تبدیل شده است در حالی که باید مسائل این حوزه به روشهای فرهنگی حل شود.
جعفرپور انتقال نمایشگاه کتاب از مصلی به شهر آفتاب را رویداد بزرگ فرهنگی و کار بزرگ سیدعباس صالحی خواند که آن را بدون سر و صدا انجام داد و گفت: واگذاری حوزه کتاب به اهالی نشر، کاهش فساد با حذف بن نقدی، تمرکززدایی و توجه به استانهای محروم همگی جزو برنامههایی بوده که صالحی به آنها عمل کرده و نمایندگان باید این را بدانند که توجه به مناطق و مدیران استانهای شما نگاهی بوده که در سیدعباس صالحی و معاونت فرهنگی وجود داشته و بعد از این به عنوان وزیر در سایر حوزهها میتواند تداوم داشته باشد.
این نماینده مجلس یادآور شد: نگاهی به برنامههای پیشنهادی صالحی نشان میدهد که یک نگرش روشن و براساس مبانی نظری نسبت به مسائل فرهنگی در ایشان وجود دارد؛ سه هدف صالحی یعنی صیانت و تعالی هویت و سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهمترین جنبههایی است که باید در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنوع یابد.
جعفرپور با تاکید بر اینکه برای رشد فرهنگ در کشور باید به اقتصاد فرهنگ توجه کرد، گفت: سیدعباس صالحی برنامههایی دارد که در این زمینه راهگشاست و به تولید و افزایش آفرینشهای هنری میانجامد. ۴۶ عنوان برنامه او نشان میدهد که صالحی با برنامهریزی وارد حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی شده و رای اعتمادی که شما نمایندگان در حجم بالا به صالحی خواهید داد نیز مشروط و معطوف به همین افراد و برنامههایی است که او اعلام کرده است.
او خاطرنشان کرد: من به عنوان مسئول کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام میکنم که این کمیسیون نسبت به وزارت سیدعباس صالحی رای مثبت داده است. که انشاالله دیگران هم بدانند که این نظر و دیدگاه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تخصصی است در عین حال توقع داریم که آقای صالحی پیگیری جدی منویات رهبری در حوزه فرهنگ را سرلوحه کار خود قرار دهد و امیدواریم پیگیری پیوست فرهنگی از سوی دولت بیشتر مورد توجه قرار گیرد.