"برای حل مشکلات، دولت به درستی سیاست ضدفساد و شفافی را در دست دارد. تعهد به حقوق شهروندی و افزایش مشارکت اقلیت‌ها، موجب رفع موانع ذهنی برای نقش آفرینی اقشار مختلف می‌شود."

یوناتن بت کلیا، نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کابینه دولت پشت تریبون قرار گرفت وبه نمایندگی از طرف ادیان الهی و ابراهیمی شناخته شده در قانون اساسی به ویژه زرتشتیان، کلیمیان و آشوریان حمایت خود را از دکتر روحانی اعلام کرد و افزود: همراه با دولت جهت رسیدن به خواسته‌های قانونی قدم بر می‌داریم.

وی همچنی گفت: همکاران عزیز به جای شما، من و این و آن، ما باشیم چراکه لیاقت ما این است. دولت دوازدهم تشکیل می‌شود تا با ادامه سیاست‌های دولت تدبیر و امید و اصلاح اشتباهات آن متکی بر شعار آزادی، آرامش، امینت و پیشرفت، راه طی‌شده را تکمیل کند.

او در رابطه با برنامه‌های اجتماعی دولت اضافه کرد: در حوزه اجتماعی، دولت بحث آسیب‌های اجتماعی را مدنظر داده است. توجه به زنان و کودکان طلاق، قربانیان انحرافات جنسی و حاشیه‌نشینی را در دستورکار داده است. دولت می‌خواهد مشارکت محلی را برای حل مسائل اجتماعی در دستورکار قرار دهد و از آن پشتیبانی ملی کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه دولت‌ها تا پیش از این تصور می‌کردند می‌توان از مرکز مسائل را مدیریت کرد، ابراز داشت: دولت در مسائل اجتماعی تلاش‌هایی را برای توانمندسازی زنان و دختران قائل شده است. حوزه بهداشت و درمان و صندوق‌های بازنشستگی دو اولویتی هستند که در حوزه اجتماعی بخش‌های آسیب‌پذیر جامعه را هدف گرفته و می‌خواهد مانع از فرو رفتن آنها به زیر خط فقر شود.

بت کلیا با بیان اینکه در حوزه مسائل فرهنگی، دولت تصمیم استراتژیکی را گرفته است، عنوان کرد: دولت بجای متولی شدن در امور فرهنگی، مردمی شدن مسائل فرهنگی را دنبال می‌کند. تمرکززدایی از مسائل فرهنگی و حمایت از خلاقیت‌ها و هنروران را دنبال می‌کند. دولت درصدد است قانون خط‌مشی صداوسیما را مطرح کند.

نماینده آشوریان در  مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های دولت در حوزه اقتصاد تصریح کرد: در حوزه اقتصاد ایران، برنامه‌های دولت دارای سه بخش اساسی است؛ ایجاد ثبات متغیرهای کلان که در این باره، بسته اصلاح سیاست‌های پولی و ارزی ارائه شده است. کنترل بدهی‌های دولت و اصلاح نظام مالیاتی کشور هم مورد توجه دولت قرار گرفته است که درخواست دیرینه بخش خصوصی است. همچنین اصلاح صندوق‌ها در این دولت مورد توجه قرار گرفته شده است.

بت کلیا افزود: در بخش دوم، رشد بلندمدت و مستمر هدف‌گیری شده است که راه آن، حضور بخش خصوصی و برون‌گرایی مورد لحاظ قرار گرفته است. تداوم درون‌گرایی دیگر ممکن نیست و راهی جز برون‌گرایی و حضور در رقابت‌های جهانی نداریم. این برنامه تک‌بعدی نیست و در این حوزه اصلاح سیاست‌های کار، کاهش فقر و اصلاح سهام عدالت مطرح می‌شود. این مجموعه، مجموعه جامعی است که جوانب مختلف در آن دیده شده است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه دولت تنش‌زدایی، تقویت پیوندهای خارجی با همه کشورها به صورت عام و کشورهای منطقه را به صورت خاص در عرصه سیاست خارجی دنبال می‌کند، بیان کرد: دولت تلاش می‌کند با حفظ برجام از منافع اقتصادی بهره‌مند شود.

بت کلیا در ادامه گفت: دولت برای حل بحران سوریه و یمن تلاش می‌کند و درصدد است گفت‌وگوهای منطقه‌ای را احیا کند. در حوزه مسائل دفاعی، بر تجهیز قوای نظامی و دفاعی تاکید شده است که این مبتنی بر نگاه درست بر مسائل منطقه‌ای است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه استفاده از فرصت‌های همکاری‌های بین‌المللی و برون‌گرایی دو گامی است که موجب تقویت علم و فناوری می‌شود، اظهار داشت: آقای روحانی از ابتدا خود را متعهد به محیط زیست اعلام کرده و در برنامه اعلام کرده‌اند تصویب هوای پاک، حفاظت از خاک و محیط زیست و تالاب‌ها را دنبال می‌کنند. دولت متعهد شده همه پروژه‌‌ها ارزیابی زیست محیطی داشته باشند.

او با بیان اینکه در عرصه سیاست داخلی مشارکت فعال جامعه در مدیریت امور مدنظر قرار گرفته شده است، یادآور شد: برای حل مشکلات، دولت به درستی سیاست ضدفساد و شفافی را در دست دارد. تعهد به حقوق شهروندی و افزایش مشارکت اقلیت‌ها، موجب رفع موانع ذهنی برای نقش آفرینی اقشار مختلف می‌شود.

بت کلیا یادآور شد: در عرصه آب، تهدیدات جدی متوجه کشور است و دولت درصدد حکمرانی آب است. تدوین قانون جامع آب، حفظ حق آبه‌ها، حراست از حوزه‌های آب ریز و استفاده از آب تصفیه‌شده و آبخیزداری نیز در این باره از سوی دولت دنبال می‌شود. دولت تلاش می‌کند با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مشارکت عمومی را جلب کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.